Verhoog uw verandercompetentie met de Prosci Certificering 'Change Practitioner' training van TPSOC!

Het versterken van de verandercompetenties is nu een topprioriteit voor organisaties die in de toekomst relevant willen blijven. Om dit te bereiken moeten we ons voortdurend ontwikkelen en echt goed worden in 'verandering'.

En SPRING TODAY wil daar graag aan bijdragen. Niet alleen door deze transformatieprocessen te begeleiden met de inzet van de beste Change & Transformation professionals, maar ook door bij te dragen aan de ontwikkeling van de benodigde verandercompetenties voor organisaties en individuele professionals! Hiervoor hebben we een samenwerking opgezet met TPSOC (The People Side of Change - www.tpsoc.eu).

Beide organisaties versterken elkaar in Nederland en België en hebben een gedeelde missie: 'Change & Transformatie' stevig op de kaart zetten en het versterken van de 'change capabilities' van individuen en organisaties. Om zo succesvol bij te dragen aan complexe transformaties bij organisaties en daardoor de kans op succes te vergroten.

De People Side of Change, een primair filiaal van Prosci helpt individuen en organisaties - middels training en coaching - om hun verandercompetentie en aanpassingsvermogen te vergroten. Prosci is het meest bekende en gebruikte Change Framework. Het is wereldwijd dé standaard voor verandermanagement professionals.

Met de Prosci® methodologie bieden zij een duidelijke structuur en praktische hulpmiddelen om veranderingen effectief te begeleiden. Het Prosci ADKAR® model is een van de twee fundamentele modellen van de Prosci methodologie (naast het PCT model). Het woord "ADKAR" is een acroniem voor de vijf resultaten die een individu moet bereiken om een verandering te doen slagen: Awareness, Desire, Knowledge, Ability, en Reinforcement.

Het ADKAR-model is een eenvoudige stapsgewijze aanpak die organisaties en individuen helpt succes te boeken, ongeacht hoe complex het systeem, het proces, de aanpak of de cultuur is die moet worden beïnvloed of getransformeerd.

3-Daagse Prosci Verandermanagement Certificatie Training:

De Prosci Change Practitioner training is een interactieve leerervaring waarbij u kennis en vaardigheden opdoet. U krijgt effectieve tools om succesvolle veranderitiatieven aan te sturen, hoe complex of urgent ook.

Gebaseerd op Best Practices (onderzoek) in Change Management krijg je:

  • Praktische tips voor het toepassen van een holistische methodologie en toolset voor verandermanagement op een echt project;
  • Een handig raamwerk dat u leert hoe u een verandermanagementplan opstelt om veranderingen effectief te beheren en projectresultaten te verbeteren;
  • 1 jaar gratis toegang tot de Prosci Practitioner eToolkit voor verandermanagers.

Inclusief: Programmaboek en evaluaties, 3 Change Management boeken en een accreditatie die je als change manager versterkt in je rol en een belangrijke aanvulling is op je trainingscurriculum!

Het platform voor verandermanagement NL

SPRING TODAY faciliteert CMP-bijeenkomsten met Change & Transformation leads van de top 100 bedrijven. Peer-learning over organisatiemuren heen door het delen van best practices en ervaringen. Op deze manier verbinden en versterken we professionals en daarmee hun organisatie. Wij geloven in de kracht van het inspireren van elkaar door het delen van kennis en ervaring. Zodat we samen kunnen innoveren en verbeteren. Samen meer impact en meer resultaat!

Wat onze klanten zeggen

"SPRING TODAY heeft ons voorzien van zowel zeer sterke verander- en transformatiemanagers als inspiratie via een netwerk van gelijkgestemde leiders op het gebied van bedrijfstransformatie. Ze begrijpen echt de dynamiek van onze industrie en ons bedrijf. Door hun open en energieke manier van werken kunnen we echte partners zijn en snel onze behoeften kenbaar maken en aan de slag gaan."

(Voormalig) Global Head People & Organizational Development, ASML
Heleen Cocu

"Voor de werving van onze Global Change Lead werkten we samen met SPRING TODAY en dit was tot onze grote tevredenheid! We kozen voor SPRING TODAY vanwege hun goede kennis van de markt, maar ook vanwege het netwerk en de ervaring die ze hebben. Hierdoor konden we de positie snel en effectief invullen. We kunnen terugkijken op een succesvolle procedure die voor ons heeft geresulteerd in een zeer goede match. Bedankt!"

Group PMO Manager, SHV Energy
Marloes Schoonen

“SPRING TODAY heeft me enorm geholpen, en heeft ervaren verander-/transitiemanagers voor mijn team weten te vinden. De juiste talenten vinden is een uitdaging, maar SPRING TODAY maakt het proces makkelijk. SPRING TODAY is een betrouwbare partner die de vraag tot in de puntjes probeert te begrijpen, bijzonder snel reageert, en een goede balans vindt tussen de vraag van klanten en professionals. Bedankt, SPRING TODAY!”

(Voormalig) directeur transformatiebeheer, Nike
Carolyn Cook

Ontdek meer over Prosci Training

Business Change - contactverzoek