Op zoek naar een Transformation
of Change Manager in de gezondheidszorg?

SPRING TODAY is uw transformatiepartner. Als search- en interimbureau leveren we eersteklas transformatie- en veranderprofessionals aan de gezondheidszorgorganisaties van morgen.

Onze gezondheid is onze grootste goed up: strong

Onze gezondheid is ons grootste bezit. Als het goed gaat, vinden we het vanzelfsprekend. Maar als er problemen ontstaan, is er plotseling niets meer belangrijk. Het is niet verwonderlijk dat werknemers in de gezondheidszorg veel waarde hechten aan hun werk.  

Tegelijkertijd zit de gezondheidszorg in Nederland vol uitdagingen. Als we niets doen, stevent onze samenleving onvermijdelijk af op een nationale zorgcrisis. 

 • NWe verwachten tegen 2031 een tekort van 135.000 werknemers in de gezondheidszorg.
 • NIn 2040 moet één op de vier mensen in de gezondheidszorg werken om dezelfde zorgstandaard te kunnen leveren.
 • NWe zullen 80% van ons inkomen moeten belasten om de kosten van de gezondheidszorg te dekken.

Deze cijfers zijn niet mooi. En we moeten er alles aan doen om het tij te keren. Innovatie is geen optie. Het is een noodzaak.

De hamvraag is dus: Hoe kunnen we de innovatiemotor laten draaien? Om transformaties te laten slagen, moet je een duidelijke richting aangeven, een verhaallijn opbouwen en een manier vinden om mensen erbij te betrekken.

Met andere woorden: je hebt toegewijde verander- en transformatie managers nodig. Experts die de snelheid van adoptie verhogen, het aantal mensen dat zich aanpast aan de verandering, de effectiviteit van hoe mensen de nieuwe processen en het nieuwe gedrag volgen. En helpt projectvertragingen en onnodige kosten te voorkomen, risico's te beperken en de implementatie soepeler te laten verlopen. 

Professionals met ervaring in de gezondheidszorg, die de taal spreken, de uitdagingen van vandaag begrijpen, alle betrokken partijen met elkaar verbinden en weten hoe ze een blijvende impact kunnen hebben in een organisatie.

Jouw ervaren partner voor transformatie en verandering

 • NDigitale transformaties
 • NVerbetering van efficiëntie en effectiviteit
 • NCultuurverandering
 • NVerschuivingen naar geïntegreerde zorg
 • NFocus op preventie en gezondheid
 • NEn meer

De kans is groot dat je over ons hebt gehoord via de wandelgangen. Waarom? SPRING TODAY is marktleider en de enige nichespeler die uitsluitend zoek- en interimdiensten aanbiedt om Change en Transformation managers te vinden voor de Top 100 organisaties. Wij zijn dus perfect gepositioneerd om jou te helpen.

Gebaseerd op tientallen jaren ervaring in het beheren van transformaties, begrijpen wij de uitdagingen en complexiteit in de gezondheidszorgsector. En we kunnen snel vaststellen welke kandidaat de juiste vaardigheden, ervaringen en eigenschappen meebrengt voor de functie.

Bovendien zijn wij persoonlijk verbonden met de beste programmadirecteuren, innovatiemanagers, projectleiders en transformatiemanagers met ervaring in de gezondheidszorg. Zij zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Wij stellen ons netwerk graag voor u open. Samen met onze gepassioneerde experts zijn we gedreven om een verschil te maken in de transformatie-uitdaging. Wij willen dat u slaagt. Zodat iedere burger kan blijven rekenen op de zorg die hij nodig heeft!

Deel je onze passie voor verandering?

En stimuleer je de verandercapaciteiten, wendbaarheid en veerkracht in jouw eigen organisatie? Word lid van het Change Management Platform - een inspirerend en impactvol netwerk van Change en Transformation leiders uit de Top 100 organisaties.

Hoe werken we?

Via ons eerste contact streven wij ernaar een diepgaand inzicht te krijgen in het transformatievraagstuk
en het type zorgorganisatie waarbij u betrokken bent.

Als je op zoek bent naar een interim verander- of transformatiemanagerwil je waarschijnlijk dat de positie gisteren wordt ingevuld. Daarom handelen we snel. We benaderen persoonlijk de top interim change managers in ons netwerk en pushen de vacature via verschillende kanalen. Binnen een week kunnen we je de 3-4 kandidaten voorleggen die het meest geschikt zijn voor jouw unieke uitdaging.

  Voor een vaste positieis het heel belangrijk om de juiste persoon voor de baan te vinden. Nauwkeurigheid is alles. En met de huidige arbeidsmarkt moeten we dubbel zo hard werken om topkandidaten aan te trekken. Dus naast het inzetten van onze expertise en ons netwerk, starten we een job marketing campagne om onze kansen te vergroten. Op basis van cv's en interviews maken we een shortlist van 5-6 kandidaten, die we binnen 4 weken aan onze klant voorleggen.

  Klaar om uw innovatiemotor aan te drijven?

  Werk samen met SPRING TODAY om de beste verander- en transformatie professionals naar jouw organisatie te halen.

  Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van de gezondheidszorg spreekt en weet hoe hij een blijvende impact kan hebben.

  Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je met gemak door de complexiteit van de zorgtransformatie navigeren.

  Contactaanvraag gezondheidssector

  Klaar om uw innovatiemotor aan te drijven?

  Werk samen met SPRING TODAY om de beste verander- en transformatie professionals naar jouw organisatie te halen.

  Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van de gezondheidszorg spreekt en weet hoe hij een blijvende impact kan hebben.

  Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je met gemak door de complexiteit van de zorgtransformatie navigeren.

  Gezondheidssector | Contactaanvraag