Change Management Platform

Doe mee aan een inspirerend en impactvol netwerk van leiders op het gebied van verandering en transformatie uit de Top 100 organisaties

laten we de veranderkracht vergroten

Jij en ik.De leiders van change en transformatie van vandaag. We hebben de afgelopen decennia onvermoeibaar gewerkt om verandermanagement een plaats te geven in organisaties. En we zijn erin geslaagd. Velen van jullie staan dicht bij het topmanagement, werken aan projecten met grote impact en verbeteren voortdurend de verandercapaciteiten binnen uw organisatie.

Toch hebben we allemaal te maken met vergelijkbare uitdagingen en wegversperringen. Ook al zijn organisaties verschillend, mensen - en de menselijke kant van verandering - zijn overal hetzelfde. 

Dus waarom niet de krachten bundelen en van elkaar leren in een veilige omgeving? Het Change Management Platform is de perfecte plek om dat te doen. Samen versnellen we het verandervermogen, de flexibiliteit en de veerkracht van toonaangevende organisaties in een snel veranderende samenleving. En dat alles terwijl we elkaar verbinden en ervaringen delen!

Wie kan lid worden?

Het Change Management Platform bestaat uit een zeer selecte groep vakgenoten. Dit stelt ons in staat om een veilige omgeving te creëren waar leden vrijuit kunnen spreken over hun uitdagingen en oplossingen. Je bent welkom om lid te worden als:

 • NJe bent een Change of Transformation Lead in een Top 100 organisatie.
 • NJe zit 1 of 2 niveaus onder de Raad van Bestuur.
 • NJe hebt een groeimindset en bent niet bang om lessen te delen.
 • NMax. 2 personen per organisatie.

Klaar om u te laten inspireren door best practices voor verandering en transformatie
in andere toonaangevende organisaties?

Klaar om u te laten inspireren door best practices voor verandering en transformatie in andere toonaangevende organisaties?

Verbinden en kennis delen

Het Change Management Platform biedt verbinding en kennisdeling met vakgenoten. Dit is wat je kunt verwachten:

 • NWij organiseren elk kwartaal evenementen en veranderdialogen (4-5 per jaar). Soms nodigen we een indrukwekkende gastspreker uit, andere keren ontleden we een bedrijfscasus van een van onze leden.
 • NHet hele jaar door heb je toegang tot een online netwerk van professionals in verandering en transformatie van de Top 100 bedrijven. Als je ooit advies op hoog niveau of een klankbord nodig hebt, ben je in goede handen.
 • NElk lid van het CMP heeft een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend, zodat gevoelige informatie nooit wordt achtergehouden.
 • NDoor deel uit te maken van het SPRING TODAY netwerk blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verandering en transformatie
 • NWij vragen een (lage) contributie. Dit is alleen om de kosten van de evenementen te dekken; we maken geen winst.

Evenementen 2024

Vorige evenementen

"Leiderschap, gedrag en verandering"

door Ben Tiggelaar

In maart 2022 kwamen de leden van het Change Management Platform samen in ons vorige kantoor in Utrecht om zich te laten inspireren door Ben Tiggelaar. Een zaal vol mensen kwam opdagen en iedereen was enthousiast om elkaar weer te zien. Ben nam ons mee in de onderwerpen gedrag, leiderschap en verandering. Met als hoofdvraag: "Wat moet er gedaan worden om de kans op het gewenste gedrag te vergroten?"

Omdat het een groep is die elkaar al wat beter kent, ontstond er al snel waardevolle interactie tussen alle aanwezigen. Aan het eind van de avond waren alle CMP-leden zeer energiek en klaar om de theorie in praktijk te brengen. En Ben was aangenaam verrast door de solide achtergronden en impactvolle rollen van alle leden en de waardevolle praktijkervaring die werd gedeeld.

"Hoe bouw je een Enterprise Change Capability?"

door Johnson & Johnson

Dit evenement ging veel verder dan de theoretische implicaties van verandering. In een externe omgeving presenteerde Johnson & Johnson hoe zij een verandercapaciteit opbouwen om relevant te blijven. We mogen de details niet delen. Maar het is veilig om te zeggen: de inhoud wekte een diep gevoel van herkenning op in het publiek.

Veel CMP-leden delen een vergelijkbare manier van werken, uitdagingen en algemene gevoelens rond dit soort projecten. Daarom is er - ondanks de drukke agenda's - altijd een hoge opkomst bij CMP-evenementen. Iedereen heeft een open instelling, deelt zijn ervaringen en waardeert elkaars inbreng.

Word lid van het Change Management Platform

 • NKom in contact met een select netwerk van Top 100 leiders op het gebied van verandering en transformatie.
 • NVersnel het verandervermogen, de flexibiliteit en de veerkracht van uw organisatie door te leren van vakgenoten.
 • NNeem vandaag nog contact met ons op als u lid wilt worden en toegang wilt krijgen tot driemaandelijkse evenementen en een online netwerk van deskundigen.

Interesse in deelname aan het CM Platform!

Word lid van het Change Management Platform

 • NKom in contact met een select netwerk van Top 100 leiders op het gebied van verandering en transformatie.
 • NVersnel het verandervermogen, de flexibiliteit en de veerkracht van uw organisatie door te leren van vakgenoten.
 • NNeem vandaag nog contact met ons op als u lid wilt worden en toegang wilt krijgen tot driemaandelijkse evenementen en een online netwerk van deskundigen.

Interesse in deelname aan het CM Platform!