Op zoek naar een krachtige
change manager ?

SPRING TODAY is uw partner in verandering. Als search- en interimbureau leveren we eersteklas verander- en transformatieprofessionals aan toonaangevende organisaties over de hele wereld.

De wereld verandert sneller dan ooit

De wereld verandert sneller dan ooit. Daarom geven toonaangevende bedrijven tegenwoordig voorrang aan hun vermogen om veranderingen te begeleiden. Het resultaat? Ze blijven de curve voor, in plaats van overbodig te worden. 

Als veranderleider of programmamanager bij een multinational heb je een van de meest dynamische banen ter wereld. Hoge impact, heel dicht bij het vuur, letterlijk - never a dull moment.

Maar dat betekent niet dat het allemaal gemakkelijk is. Hoeveel middelen je ook tot je beschikking hebt, veranderingen in organisaties teweegbrengen is moeilijk. Vooral wanneer de top de druk opvoert.

U weet dat het succes van uw bedrijfstransformatie sterk afhangt van de manier waarop verandering binnen de organisatie wordt beheerd. 

  De menselijke kant van verandering. Een expert die de snelheid van adoptie verhoogt, het aantal mensen dat zich aanpast aan de verandering, de effectiviteit van hoe mensen de nieuwe processen en gedrag volgen. En helpt projectvertragingen en onnodige kosten te voorkomen, risico's te beperken en de implementatie soepeler te laten verlopen. Een professional die de taal spreekt, de uitdagingen van vandaag begrijpt en weet hoe je een winnende organisatie creëert. 70% van alle projecten mislukken zonder gestructureerde veranderinitiatieven.

  Met andere woorden: je hebt een hulpje nodig.
  En niet zomaar een professional met de woorden "change manager" verborgen in hun LinkedIn profiel. Je hebt een professional nodig. Iemand die de taal van het bedrijf spreekt, de uitdagingen van vandaag begrijpt en weet hoe je een winnende organisatie creëert.

  Jouw ervaren partner in verandering

  • NDigitale transformaties
  • NOrganisatorische herstructureringen
  • NVerbetering van efficiëntie en effectiviteit
  • NCulturele transformaties
  • NEn meer

  De kans is groot dat je over ons hebt gehoord via de wandelgangen. Waarom? SPRING TODAY is marktleider en de enige nichespeler die uitsluitend zoek- en interimdiensten aanbiedt om Change en Transformation managers te vinden voor de Top 100 organisaties. Wij zijn dus perfect gepositioneerd om jou te helpen.

  Gebaseerd op tientallen jaren ervaring in verandermanagement, begrijpen wij de uitdagingen en complexiteit binnen bedrijven. En we kunnen snel vaststellen welke kandidaat over de juiste vaardigheden, ervaringen en eigenschappen voor de baan beschikt. Alle kandidaten die wij selecteren zijn hoog opgeleid, dus geen gerommel meer door stapels CV's.

  Bovendien zijn wij persoonlijk verbonden met 80-90% van de verander- en transformatieprofessionals in grote bedrijven, en wij weten wanneer zij beschikbaar zijn. Ze zijn slechts een telefoontje verwijderd.

  We stellen ons netwerk graag voor u open omdat we om u geven. We willen dat u slaagt. Uw succes verhoogt ons gezamenlijke verandervermogen en dat is iets waar we erg gepassioneerd over zijn.

  Deel je onze passie voor verandering?

  En stimuleer je de verandercapaciteiten, wendbaarheid en veerkracht in jouw eigen bedrijf? Word lid van het Change Management Platform - een inspirerend en impactvol netwerk van Change en Transformation leiders uit de Top 100 organisaties.

  Hoe werken we?

  Via ons eerste contact streven wij ernaar een diepgaand inzicht te krijgen in het verandervraagstuk
  en het type organisatie waarbij u betrokken bent.

  Als je op zoek bent naar een interim verander- of transformatiemanagerwil je waarschijnlijk dat de positie gisteren wordt ingevuld. Daarom handelen we snel. We benaderen persoonlijk de top interim change managers in ons netwerk en pushen de vacature via verschillende kanalen. Binnen een week kunnen we je de 3-4 kandidaten voorleggen die het meest geschikt zijn voor jouw unieke uitdaging.

   Voor een vaste positieis het heel belangrijk om de juiste persoon voor de baan te vinden. Nauwkeurigheid is alles. En met de huidige arbeidsmarkt moeten we dubbel zo hard werken om topkandidaten aan te trekken. Dus naast het inzetten van onze expertise en ons netwerk, starten we een job marketing campagne om onze kansen te vergroten. Op basis van cv's en interviews maken we een shortlist van 5-6 kandidaten, die we binnen 4 weken aan onze klant voorleggen.

   "SPRING TODAY heeft ons voorzien van zowel zeer sterke verander- en transformatiemanagers als inspiratie via een netwerk van gelijkgestemde leiders op het gebied van bedrijfstransformatie. Ze begrijpen echt de dynamiek van onze industrie en ons bedrijf. Door hun open en energieke manier van werken kunnen we echte partners zijn en snel onze behoeften kenbaar maken en aan de slag gaan."

   (Voormalig) Global Head People & Organizational Development, ASML
   Heleen Cocu

   "SPRING TODAY heeft me geholpen met het werven van consultants voor programma's toen ik de Philips Change Management praktijk ondersteunde. Ik waardeer hun aanpassingsvermogen en bereidheid om te luisteren en te begrijpen wat er nodig is. Als dingen in het begin niet helemaal goed gaan, blijven ze de mensen die ze voorstellen aanpassen totdat er iemand is die bij ze past. Ze reageren snel en zijn toegewijd aan zowel de bedrijven die ze bedienen als de kandidaten die ze voordragen."

   (Voormalig) Change Lead/Coach, Philips
   Lyndall Farley

   “SPRING TODAY heeft me enorm geholpen, en heeft ervaren verander-/transitiemanagers voor mijn team weten te vinden. De juiste talenten vinden is een uitdaging, maar SPRING TODAY maakt het proces makkelijk. SPRING TODAY is een betrouwbare partner die de vraag tot in de puntjes probeert te begrijpen, bijzonder snel reageert, en een goede balans vindt tussen de vraag van klanten en professionals. Bedankt, SPRING TODAY!”

   (Voormalig) directeur transformatiemanagement van eeninternationale marktleider in sportkleding
   Carolyn Cook

   Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

   Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

   Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van het bedrijf spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

   Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om met gemak door de complexiteit van change management te navigeren.

   Zakelijke sector | contactaanvraag

   Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

   Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

   Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van het bedrijf spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

   Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om met gemak door de complexiteit van change management te navigeren.

   Zakelijke sector | Contactaanvraag