Privacyverklaring

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Door deze site te gebruiken gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
Uw gegevens worden nooit verkocht aan derden. Wij verstrekken de gegevens ook niet aan derden, met uitzondering van gegevens die nodig zijn voor Werving & Selectie procedures en/of voordrachten in verband met adviesopdrachten van SPRING TODAY.

www.springtoday.nl

Bescherming van persoonsgegevens

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

SPRING TODAY verkoopt en/of verstrekt geen persoonsgegevens aan derden. Bij uitzondering, als het gaat om een sollicitatie en/of voordracht in het kader van een opdracht, deelt SPRING TODAY wel gegevens met de opdrachtgever.

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR) en de Telecommunicatiewet.

Over ons

De website Springtoday.nl wordt beheerd door SPRING TODAY B.V. en SPRING TODAY Consulting B.V.. In dit document aangeduid als SPRING TODAY. Beiden zijn (binnen hun eigen proces) verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens in het kader van de wet GDPR.

Onze gegevens zijn:
SPRING TODAY B.V. | SPRING TODAY Consulting B.V.
Hessenweg 180
3731 JN De Bilt
Kamer van Koophandel SPRING TODAY B.V.: 67807712
Kamer van Koophandel SPRING TODAY Consulting BV: 70560641.

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, u een download heeft aangevraagd, u zich heeft ingeschreven voor een online workshop en/of training, u een contactformulier heeft ingevuld, u een aankoop heeft gedaan of u andere verzoeken doet voor een van onze producten en/of diensten. wordt u gevraagd uw gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die u zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam
E-mailadres
telefoonnummer
Website
Bedrijfsnaam
Straat en huisnummer
Postcode en adres
KvK-nummer
IP-adres
BTW-nummer
Bij een sollicitatie en/of voordracht in verband met een adviesopdracht worden uw gegevens door SPRING TODAY opgenomen in ons recruitmentsysteem en gebruikt voor de afhandeling van werving & selectie/opdrachtprocedures. Onder andere de volgende gegevens worden verwerkt:

Voor- en achternaam
Geslacht
Geboortedatum
Straat en huisnummer
Postcode en adres
Telefoonnummer
E-mailadres
Opleidingsniveau
Beschikbaarheid
CV en motivatie.
De gegevens die u aan SPRING TODAY verstrekt, waaronder CV en motivatie, worden door SPRING TODAY verwijderd gedurende een periode van 2 jaar na afloop van de sollicitatie/aanstellingsprocedure.

Voor welk doel gebruiken wij de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Wij gebruiken uw voornaam en e-mailadres voor het versturen van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit doen we alleen met de gegevens die we hebben verkregen via het downloaden van documenten en het aanvragen van workshops/trainingen, niet met gegevens die zijn ontvangen via onze contact-, actuele sollicitatie- of sollicitatieformulieren.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult in een sollicitatieformulier, actuele vacatures en contactformulier worden gebruikt om te reageren op het contactverzoek. Wij slaan deze gegevens op in Active Campaign en sturen u hier eenmalig een e-mail om toestemming te vragen om te voldoen aan de GDPR-wet. Indien er geen toestemming wordt gegeven worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Dit wordt ook aangegeven op de betreffende formulieren.
  • Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor Werving & Selectie- en Detacheringsprocedures om kandidaten optimaal te matchen met (toekomstige) vacatures. SPRING TODAY kan uw persoonsgegevens ook aan derden (Opdrachtgevers) verstrekken, indien en voor zover dit noodzakelijk is voor de Werving & Selectie/Adviesprocedure die bedoeld is om Kandidaten en Opdrachtgevers met elkaar in contact te brengen. Gezien de functie als werving/adviesbureau kunnen, indien nodig, naam, adres, woonplaatsgegevens alsmede de persoonsgegevens die in vacatures en CV's voorkomen tussen Opdrachtgevers en Kandidaten worden doorgegeven. Opdrachtgevers hebben een eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot persoonsgegevens van Kandidaten. Vraag de betreffende Opdrachtgever hoe hij uw persoonsgegevens gebruikt.

Uw gegevens op Springtoday.nl

Wanneer u bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, zich hebt ingeschreven voor een (online) workshop en/of training, een sollicitatie- of contactformulier hebt ingevuld, zich hebt ingeschreven voor het ontvangen van actuele vacatures of een aankoop hebt gedaan en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kunt u zich te allen tijde afmelden via de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen.

Uw e-mailadres wordt onmiddellijk uit ons bestand verwijderd en niet opgeslagen.

Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Active Campaign.
De servers van Active Campaign bevinden zich in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden overgedragen, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De overdracht van deze gegevens vindt plaats op basis van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van de Verenigde Staten vindt u hier.

Daarnaast delen we gegevens die we hebben verkregen door het aanvragen van een workshop/training met Facebook om advertentiedoelgroepen te maken.

SPRING TODAY Winkel

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen en/of ter beschikking stellen. Uw gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Bij het doen van een betaling in de Springtoday.nl webshop word je altijd door middel van een beveiligde verbinding voor de transactie doorverwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor. Uw betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dus niet door Springtoday.nl opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Om uw bestelling bij de juiste persoon af te leveren
  • Adres, postcode en woonplaats
  • Wij gebruiken dit adres voor de correcte levering van uw bestelling
  • telefoonnummer
    Als wij u willen informeren over uw bestelling of last-minute gewijzigde informatie over uw training willen doorgeven, doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
  • e-mailadres
    Bij elke bestelling ontvangt u een bevestiging en factuur per e-mail zodra wij uw bestelling hebben ontvangen. Indien het een bestelling betreft die verzonden wordt, stuurt PostNL (en/of MyParcel) namens ons een e-mail met de track & trace code.
  • IP-adres
    Uw IP-adres wordt opgeslagen wanneer u uw bestelling plaatst om misbruik tijdens de betaling te herkennen.

Als u een transactie start en deze wordt niet voltooid, worden uw transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand van onze server verwijderd.

Beveiliging van persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen, waaronder versleuteling door middel van een SSL-certificaat en twee-factor authenticatie, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Een cookie is een klein bestand dat door onze website wordt verzonden en door uw browser wordt geplaatst op het apparaat waarmee u onze website bezoekt. De in de cookie opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze website worden teruggestuurd. Meer informatie over cookies vindt u op de website van ConsuWijzer.

Cookies worden gebruikt om deze website zo goed mogelijk te laten functioneren en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.

Facebook advertentiecookies

Met uw toestemming gebruiken wij cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel) om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden getoond.

Meer informatie over de cookies van Facebook vindt u hier.

Tracking cookies

Wij gebruiken, met uw toestemming, site tracking van Active Campaign. Site tracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina's u op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter afstemmen op uw interesses. Meer informatie over site tracking vindt u hier.

Google Analytics

Cookies worden ook geplaatst door ons statistiekenpakket, Google Analytics. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen onze website maandelijks bezoeken, zodat wij het gebruik van de website kunnen optimaliseren. We willen natuurlijk niet dat u ongewenst gevolgd wordt, maar we willen u zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen u dus niet persoonlijk traceren. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vindt u hier.

Responsmodule

De commentaarmodule op onze blogartikelen maakt gebruik van het commentaarsysteem Enfold, ontwikkeld door Kriesi. Kriesi gebruikt cookies om te controleren of u bent ingelogd en om uw gebruikersgedrag te analyseren. Kriesi heeft geen toegang tot de gegevens die u via de reactiemodule aan ons verstrekt.

Uitschakelen en verwijderen

Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dat kan via de instellingen van uw browser. Gebruik eventueel de helpfunctie van uw browser om na te gaan hoe u dit kunt doen.

Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel "cookies van derden" automatisch uit in uw browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor vele opties.
  • Geef in uw browserinstellingen aan dat u niet 'gevolgd' wilt worden
    U kunt de geplaatste cookies altijd uit uw browser verwijderen en u kunt ze ook per domein blokkeren.
  • Meer informatie over het uitschakelen van cookies vindt u op de website Your Online Choices.

Heeft u nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons op.

Sociale media

Wij willen het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de inhoud van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Wij hebben de buttons van de volgende Social Media Platforms geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de betreffende Social Media platforms om te weten te komen hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vindt u de verschillende privacyverklaringen:

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Twitter
GooglePlus
Links
Op onze website vindt u links naar externe websites. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten Springtoday.nl. Deze externe websites kunnen gebruik maken van cookies. Wij verwijzen u graag naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zich afmeldt voor onze e-mails, worden uw persoonsgegevens uiterlijk aan het einde van de betreffende maand uit het systeem verwijderd.

Wij bewaren de gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem minimaal 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Deze gegevens worden door ons binnen 1 jaar na het verstrijken van deze verplichting verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, voor zover er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaan om de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

U heeft altijd het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens in te trekken, waarna wij uw gegevens niet langer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van onze gegevensopgave op basis van uw toestemming, die vóór deze intrekking plaatsvond.

Je hebt ook het recht op toegang tot uw persoonsgegevens en het recht op rectificatie van uw persoonsgegevens. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, kun je een schriftelijk verzoek om toegang indienen.

Indien uw gegevens onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, kunt u ons schriftelijk verzoeken uw gegevens te wijzigen of aan te vullen.
Daarnaast heeft u het recht om uw persoonsgegevens te wissen, het recht om de verwerking te beperken en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking. Daarnaast heeft u het recht om uw gegevens over te dragen of overdraagbaar te maken. Ook hiervoor kunt u een schriftelijk verzoek indienen.

Wij zullen uw verzoek binnen 4 weken behandelen. Onder schriftelijk wordt ook per e-mail verstaan. U kunt uw verzoek aan ons mailen via [email protected].

Amendementen

Wij behouden ons het recht voor ons privacybeleid te allen tijde te wijzigen.

De wijzigingen worden van kracht op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.