Op zoek naar een krachtige
change manager ?

SPRING TODAY is uw partner in verandering. Als search & interim bureau leveren we gepassioneerde en ervaren change managers aan de Top 100 organisaties wereldwijd.

De wereld verandert sneller
dan ooit

Daarom geven toonaangevende organisaties tegenwoordig voorrang aan hun vermogen om veranderingen te begeleiden. Het resultaat? Ze blijven de curve voor, in plaats van overbodig te worden.

Het succes van jouw transformatie is sterk afhankelijk van de manier waarop de verandering binnen de organisatie wordt gemanaged. Wij noemen dit 'de menselijke kant van verandering'. In feite mislukken 70% van alle projecten zonder gestructureerde veranderinitiatieven.

Je hebt een ervaren verander- of transformatiemanager nodig om uw inspanningen aan te sturen. Iemand die de snelheid van adoptie verhoogt, het aantal mensen dat zich aanpast aan de verandering, de effectiviteit van hoe mensen de nieuwe processen en het nieuwe gedrag volgen. En die projectvertragingen en onnodige kosten helpt voorkomen, risico's beperkt en een soepelere implementatie ondersteunt. Iemand die de taal spreekt, de uitdagingen van vandaag begrijpt en weet hoe je een winnende organisatie creëert.

Uitdagingen die je kunt tegenkomen:

 • NEen verandering is nog niet voltooid of een andere staat al voor de deur
 • NWe moeten een grote ommezwaai maken met de organisatie, hoe krijgen we mensen betrokken
 • NMensen begrijpen niet waarom de verandering nodig is en doen niet mee.
 • NGebrek aan steun en voorbeeldgedrag van de hogere leidinggevenden
 • NLeiderschap worstelt met het overbrengen van de boodschap en het ombuigen van weerstand
 • NMensen zitten niet op één lijn over de richting waarin we moeten gaan
 • NDe verandering is gestart zonder verankering van sponsoring, veranderleiderschap, de juiste belanghebbenden en een goede opzet van het programmamanagement.
 • NBinnen de organisatie worden we geconfronteerd met een gebrek aan capaciteiten voor de nieuwe manier van werken
 • NWij bereiken onze resultaten niet door een slechte adoptie

SPRING TODAY werkt voor

Corporates

Gezondheidssector

Publieke sector

Onze klanten:

Wat zoek jij in een verandermanager?

Gezien de hoge inzet bij grote transformaties is het van cruciaal belang de juiste persoon voor de klus te vinden. Iemand die:

 • Heeft ervaring in een soortgelijke organisatie en/of projectomvang;
 • Past persoonlijk bij het team en de organisatie;
 • Is uitgerust met de nodige instrumenten voor verandermanagement (bv. Kotter, Lewin, ADKAR en Prosci);
 • Kan deze instrumenten gebruiken om het veranderinitiatief met succes te structureren en uit te voeren;
 • Heeft de interpersoonlijke vaardigheden om te navigeren in een complexe omgeving met verschillende groepen belanghebbenden.

SPRING TODAY is de enige nichespeler die uitsluitend zoek- en interimdiensten aanbiedt om Change en Transformation managers te vinden voor de Top 100 organisaties. Wij hebben dus de perfect positie om u te helpen.

Jouw partner in verandering

SPRING TODAY matcht de beste verander- en transformatiedeskundigen om te ondersteunen bij het bouwen van de organisaties van morgen.

We zijn marktleider en met tientallen jaren ervaring in change management binnen een breed scala aan bedrijven en industrieën. Hierdoor begrijpen we de complexe uitdaging waar uw organisatie voor staat.


Ook zijn wij persoonlijk verbonden met 80-90% van de Change en Transformation professionals met ervaring in het leiden van organisaties.
Ze zijn slechts een telefoontje verwijderd!

  Interim-verandermanager

  Als u op zoek bent naar een interim verander- of transformatiemanager, moet de functie waarschijnlijk gisteren worden ingevuld.
  Dit zijn de stappen die we nemen:

  • Via ons eerste contact streven wij ernaar een diepgaand inzicht te krijgen in het verandervraagstuk en het type organisatie waarbij je betrokken bent.
  • Wij bereiken persoonlijk de top van de interim verander- en transformatiemanagers in ons netwerk en pushen de vacature via verschillende kanalen.
  • Binnen een week kunnen wij u een selectie van 3-4 kandidaten voorleggen die het meest geschikt zijn voor uw unieke uitdaging.

  Permanent change manager

  SPRING TODAY is gespecialiseerd in het werven van de beste professionals voor vaste posities op het gebied van Verandering en Transformatie. Dit is hoe we het doen:

  • Via ons eerste contact streven wij ernaar een diepgaand inzicht te krijgen in het verandervraagstuk en het type organisatie waarbij je betrokken bent.
  • Wij vertalen het functieprofiel in een vacaturetekst die het juiste publiek aanspreekt.
  • We zullen actief contact opnemen met de top-tier Change en Transformation managers in ons netwerk. Daarnaast starten we een job marketing campagne om onze kansen te vergroten.
  • Op basis van resumés en interviews maken we een shortlist van 5-6 kandidaten, die we binnen 4 weken aan onze klant voorleggen.

  Wij begeleiden dit proces van begin tot eind. Om u te helpen met gemak door de werving voor verandering te navigeren.

   K
   L
   Waarom werken met SPRING TODAY in plaats van je gebruikelijke wervingskantoor?

   Misschien ben je erg blij met uw wervingsbureau. Maar op de een of andere manier lukt het ze niet om het goed te doen op het gebied van verandermanagement. Waarom niet? Verandering is een heel ander spel. En de meeste wervingsbureaus snappen het gewoon niet. Je moet ervaring uit de eerste hand hebben om de nuances en complexiteiten te begrijpen.

   SPRING TODAY is de enige nichespeler die uitsluitend zoek- en interimdiensten aanbiedt voor het vinden van verander- en transformatiemanagers voor de Top 100 organisaties. Wij weten precies welk type change professional (zowel qua capaciteiten als qua persoonlijkheid) bij jouw project past. Bovendien hebben we een uitgebreid netwerk met top-tier change en transformation managers, zodat we snel kunnen schakelen. En natuurlijk maken we de eerste selectie met hoogopgeleide kandidaten, zodat je niet door een stapel irrelevante CV's heen hoeft.

   Daarom hebben bedrijven als Philips, ASML en AkzoNobel ons hun voorkeursleverancier gemaakt voor change management posities.

   K
   L
   Voor wat voor soort organisaties werkt SPRING TODAY ?

   Wij werken voor toonaangevende organisaties in drie verschillende sectoren: Bedrijfssector, gezondheidszorg en publieke organisaties.

   K
   L
   Hoe lang duurt het om een verander- of transformatiemanager aan te werven?

   Wij kunnen meestal binnen een week een selectie van interim change managers leveren. Als je werft voor een permanente positie, duurt het ongeveer 4 weken voordat wij een shortlist van 5-6 kandidaten hebben samengesteld (waarna je jouw eigen selectieprocedure kunt starten).

   K
   L
   Wat hebben we van je nodig?

   Wij stellen je een aantal diepgaande vragen over de vacature, het project en het team waarvoor je werft. Stuur ons ook een functieprofiel zodat we dat kunnen vertalen naar een aantrekkelijke vacature. Dat is het! SPRING TODAY helpt u eenvoudig door change recruitment te navigeren.

   K
   L
   Wat zijn de kosten voor het inhuren van een verander- of transformatiemanager via SPRING TODAY?

   Voor vaste functies rekenen wij een percentage van het eerstejaarsalaris van de kandidaat als plaatsingsfee. Voor interim functies rekenen wij een vast percentage van het uurtarief.

   K
   L
   Wat als er geen goede kandidaten zijn voor de baan?

   Ons model is grotendeels gebaseerd op 'no cure no pay', in ieder geval voor interim posities. Voor vaste posities moeten we vooraf een grotere investering doen (bijvoorbeeld voor de marketingcampagne), dus hebben we de betaling in drie delen gesplitst: Een starttarief, een tarief afhankelijk van de shortlist en een eindtarief zodra een kandidaat is geplaatst. Er is dus weinig risico verbonden aan een samenwerking met SPRING TODAY!

   K
   L
   In hoeverre werk je exclusief?

   Voor vaste functies accepteren wij alleen exclusief werk. Voor interim posities heeft dit ook onze voorkeur, zodat we gerichter kunnen werken en all-in gaan om de beste kandidaat voor de baan te werven.

   Wat onze klanten zeggen

   "SPRING TODAY heeft ons voorzien van zowel zeer sterke verander- en transformatiemanagers als inspiratie via een netwerk van gelijkgestemde leiders op het gebied van bedrijfstransformatie. Ze begrijpen echt de dynamiek van onze industrie en ons bedrijf. Door hun open en energieke manier van werken kunnen we echte partners zijn en snel onze behoeften kenbaar maken en aan de slag gaan."

   (Voormalig) Global Head People & Organizational Development, ASML
   Heleen Cocu

   "Voor de werving van onze Global Change Lead werkten we samen met SPRING TODAY en dit was tot onze grote tevredenheid! We kozen voor SPRING TODAY vanwege hun goede kennis van de markt, maar ook vanwege het netwerk en de ervaring die ze hebben. Hierdoor konden we de positie snel en effectief invullen. We kunnen terugkijken op een succesvolle procedure die voor ons heeft geresulteerd in een zeer goede match. Bedankt!"

   Group PMO Manager, SHV Energy
   Marloes Schoonen

   “SPRING TODAY heeft me enorm geholpen, en heeft ervaren verander-/transitiemanagers voor mijn team weten te vinden. De juiste talenten vinden is een uitdaging, maar SPRING TODAY maakt het proces makkelijk. SPRING TODAY is een betrouwbare partner die de vraag tot in de puntjes probeert te begrijpen, bijzonder snel reageert, en een goede balans vindt tussen de vraag van klanten en professionals. Bedankt, SPRING TODAY!”

   (Voormalig) directeur transformatiemanagement, internationaal marktleider in sportkleding
   Carolyn Cook

   Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

   Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

   Neem geen genoegen met zomaar een "change manager" - werk samen met een professional die de taal spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

   Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om met gemak door de complexiteit van change management te navigeren.

   Interim & Search | contactaanvraag

   Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

   Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

   Neem geen genoegen met zomaar een "change manager" - werk samen met een professional die de taal spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

   Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om met gemak door de complexiteit van change management te navigeren.

   Interim & Search | Contactaanvraag