Onze referenties

Lees de succesverhalen van klanten die we hebben geholpen de verandering door te voeren.

Damen Scheepswerven

"Spring Today heeft ons geholpen in onze zoektocht naar een Interim Change Lead. We zijn erg blij met deze match! Door ons zoekprofiel oprecht te bestuderen, begrepen ze meteen wat we zochten. Vervolgens kwamen ze met een aantal zeer geschikte profielen. Wij zullen bij een volgende vacature geen seconde aarzelen om Spring Today in te schakelen".

HR Manager, Damen Shipyards
Jean-Paul van Bilsen

SHV Energie

"Voor de werving van onze Global Change Lead werkten we samen met SPRING TODAY en dit tot grote tevredenheid! We kozen voor SPRING TODAY vanwege hun goede kennis van de markt, maar ook vanwege het netwerk en de ervaring die ze hebben. Hierdoor konden we de positie snel en effectief invullen.

SPRING TODAY hanteert een gedegen aanpak, waarbij vooraf duidelijke afspraken zijn gemaakt over tijdlijnen en deliverables, waarbij uiteraard rekening is gehouden met speciale wensen die wij hadden in ons wervingsproces. Ook tijdens het wervingsproces hielden ze ons goed op de hoogte van de stand van zaken. De communicatie was prettig, duidelijk en relevant. Precies wat je van een professionele partner mag verwachten.

We kunnen terugkijken op een geslaagde procedure die voor ons een zeer goede match heeft opgeleverd. Bedankt!"

Group PMO Manager, SHV Energy
Marloes Schoonen

BASF Groentezaden

"Werken met Lisette en het Spring Today team is inspirerend, professioneel en leuk! Spring Today is echt een expert in Transformatie inclusief het leveren van experts voor uw Organisatie om u te ondersteunen bij het effectief leiden en verankeren van de Transformatie in uw Organisatie. Bij elk veranderproces waarbij ik ondersteuning nodig heb, zal ik zonder enige twijfel contact opnemen met Lisette. Ik beveel Spring Today dan ook van harte aan."

Global Head of HR, BASF Groentezaden

Andrea Bakker

Vanderlande

"Werken met SPRING TODAY is een absoluut plezier. Ze begrijpen snel de bedrijfscontext en kunnen identificeren wat nodig is. Ze hebben een open en transparante communicatiestijl en controleren regelmatig of er vooruitgang wordt geboekt.

(Voormalig) Global Head of People Services bij Vanderlande Industries
Miriam Leenders

Vanderlande

"Geweldige samenwerking met SPRING TODAY, ze hebben goed geluisterd om de behoeften van onze Business Unit te begrijpen en een goed inzicht te krijgen in onze bedrijfscultuur bij Vanderlande. Dit laatste is van groot belang geweest, omdat ze via het uitgebreide netwerk van veranderexperts kandidaten konden voorstellen die de hands-on expertise boden waarnaar we op zoek waren, en die een uitstekende culturele fit hadden! Na bijna een jaar hebben we onze samenwerking verder uitgebreid!"

Hoofd HR BU Warehouse Solutions, Vanderlande
Ellen Duffhues

Internationale marktleider in sportkleding

"SPRING TODAY is een inspirerende sociale innovator en een goede denkpartner in het algemeen. Het is een plezier om met SPRING TODAY samen te werken."

Senior Vice President Global Places and Services
Nuno Marcelino

Internationale marktleider in sportkleding

''Sinds 2016 ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en adoptie van het Activity Based Working concept bij Nike EMEA, een concept dat bij Nike ook wel bekend staat als Freestyle. Wat een reis is het geweest met meer dan 25 succesvolle projecten in heel Europa. Een grote shout out naar SPRING TODAY die mij in eerste instantie vroeg voor deze rol als Transition Manager. Een echte partner waarmee ik tijdens deze periode kon samenwerken en brainstormen/discussiëren en het succes kon vieren. Bedankt SPRING TODAY voor de kans''.

Transitiemanager EMEA
Sandra van den Bos

 

Damen Scheepswerven

"SPRING TODAY heeft een goed begrip van onze eisen en zijn snel in staat om ons te helpen met kandidaten die een goede match zijn met Damen Shipyards. Daarnaast is het een plezier om met hen te werken en ik kijk ernaar uit om met SPRING TODAY te blijven samenwerken."

Lead Change Management Office
Erik Koperdraat

ASML

"SRPING TODAY heeft met hun passie voor het menselijke aspect van transformaties een team van kwalitatief goede organisatieverandermanagers aangestuurd die onze bedrijven binnen ASML kunnen helpen bij hun transformatie."

(Voormalig) Directeur Verandering & Betrokkenheid, ASML
Marc Peels

Internationale marktleider in sportkleding

"SPRING TODAY heeft Nike ondersteund met de beste middelen voor organisatorische transformatie. Hun volledig begrip van de behoeften en voortdurende ondersteuning heeft dit programma de afgelopen jaren tot een volledig succes gemaakt. Zeker een bedrijf om te overwegen als je een organisatieverandering aangaat."

Directeur Programmamanagement - Werkplekontwerp en Connectiviteit
Javier Gomez Gutierrez

Vanderlande

"SPRING TODAY heeft ons voorzien van een zeer sterke interim verandermanager. We zijn erg blij met deze geweldige match! Ze begrepen meteen de achtergrond van onze vraag en de dynamiek in onze organisatie en kwamen met een aantal zeer geschikte profielen. Wij zullen bij toekomstige vacatures op het gebied van verandermanagement zeker SPRING TODAY inschakelen."

(Voormalig) Groepsleider Programmabeheer, Vanderlande
Els Hettinga

AkzoNobel

"Mijn ervaringen met SPRING TODAY zijn zeer positief. Het team is proactief en geïnteresseerd. SPRING TODAY komt vaak met zoekopdrachten met geschikte kandidaten voor onze projecten."

Central Change Management Lead, Akzo Nobel
Christel van Benthem

ASML

"SPRING TODAY heeft ons voorzien van zowel zeer sterke verander- en transformatiemanagers als inspiratie via een netwerk van gelijkgestemde leiders op het gebied van bedrijfstransformatie. Ze begrijpen echt de dynamiek van onze industrie en ons bedrijf. Door hun open en energieke manier van werken kunnen we echte partners zijn en snel onze behoeften kenbaar maken en aan de slag gaan."

(Voormalig) Global Head People & Organizational Development, ASML
Heleen Cocu

Internationale marktleider in sportkleding

"SPRING TODAY is voor mij een enorme hulp geweest en heeft ervaren verander-/transitiemanagementmiddelen voor mijn team gevonden. Goed talent vinden is moeilijk - maar SPRING TODAY maakt het proces zoveel gemakkelijker. SPRING TODAY is een betrouwbare partner, probeert de behoefte echt te begrijpen, is uiterst responsief en brengt met succes de behoeften van de klant en de behoeften van haar medewerkers in evenwicht. Bedankt, SPRING TODAY!"

(Voormalig) directeur transformatiebeheer
Carolyn Cook

Philips

"De samenwerking met SPRING TODAY voor een Change Management rol bij Philips was voor mij een zeer positieve ervaring, omdat ze kundig en enthousiast zijn en de juiste verbinding weten te maken.

Tijdens het proces is merkbaar dat zij uitgaan van een sterke relatie met hun klanten en kandidaten - gebaseerd op wederkerigheid, interesse voor mensen en partnerschap. Hun achtergrond in verandering en HR-D en het werk dat zij doen in het SPRING TODAY-netwerk voor veranderings- en HR-D-experts, maken hen tot een sterke gesprekspartner op gerelateerde inhoud. Het laat ook zien dat zij een ervaren groep professionele enthousiastelingen rond dit onderwerp weten te faciliteren en te verbinden.

Ik kijk ernaar uit om verder te werken met SPRING TODAY!"

Verandermanager a.i. Philips
Johanna Koopmans

T-Systems

"We werkten met SPRING TODAY om ons organisatorisch (cultureel) veranderproces te ontwerpen, waarbij we ons bedrijf en de mentaliteit van onze medewerkers transformeerden naar een klantgerichte organisatie.

SPRING TODAY heeft laten zien dat zij zeer ervaren zijn in het ontwerpen van (culturele) veranderprocessen en het omzetten van plannen in actie. Ze hebben ons eerste cruciale jaar in onze organisatieverandering echt gestuurd, van operationeel werk tot stakeholder management op senior board niveau. SPRING TODAY heeft veel waardevolle interventies in hun gereedschapskist om een organisatie op weg te helpen met hun veranderplannen. We zijn echt tevreden met de behaalde resultaten."

Voormalig VP HR Directeur, T-Systems
Marieke Schut

ABN-AMRO

"Als u op zoek bent naar een partner die u helpt bij het vinden van geschikte kandidaten, dan bent u bij SPRING TODAY aan het juiste adres. SPRING TODAY voegt waarde toe door strategisch te denken zonder snelheid en pragmatisme uit het oog te verliezen. Ze zijn prettig in hun communicatie en verfrissend in hun aanpak. Mede hierdoor zijn we er samen in geslaagd om in een krappe markt belangrijke posities succesvol in te vullen." 

Strategy Execution Lead Commercial Banking, ABN AMRO
Erik Wijnen

Philips

"SPRING TODAY heeft me geholpen met het werven van consultants voor programma's terwijl ik de Philips Change Management Practice ondersteunde. Ik waardeer hun aanpassingsvermogen en bereidheid om te luisteren en te begrijpen wat er nodig is. Als dingen in het begin niet helemaal goed gaan, blijven ze de mensen die ze voorstellen aanpassen totdat er iemand bij past. Ze zijn reactief en toegewijd aan zowel de bedrijven die ze bedienen als de kandidaten die ze voordragen."

(Voormalig) Change Lead/Coach, Philips
Lyndall Farley

Internationale marktleider in sportkleding

"Ik heb het genoegen gehad te werken met 2 Transition/Change managers die via SPRING TODAY werden aangenomen. Beide mensen waren zeer gekwalificeerd en pasten goed bij de vaardigheden die we nodig hadden. Ze waren een grote toegevoegde waarde voor de projecten waar ze deel van uitmaakten bij Nike en een groot deel van de succesvolle oplevering van de projecten."

Directeur Employee Enablement Technologie Europa
Dirk Haesen

FrieslandCampina

"Lisette wist meteen wat we zochten in een change en comms manager voor ons project. Ze wist ons in zeer kort tijdsbestek 5 goede kandidaten voor te stellen. Het was een plezierige samenwerking!"


Programmadirecteur FrieslandCampina
Tineke Folkers

Internationale Kaartdiensten

"Ik werkte met SPRING TODAY bij International Card Services waar ik op zoek was naar twee ervaren change professionals, een interim HR business partner en een interim HR Manager. Door jarenlange ervaring in het HR-verandervak kan SPRING TODAY zich snel inleven in de profielen en begrijpen waar organisaties mee te maken krijgen. De kandidaten die we via SPRING TODAY ontvingen waren spot-on, niet alleen inhoudelijk maar ook de persoonlijke match was erg goed.

Het contact met SPRING TODAY tijdens de procedure verliep soepel, Lisette is zeer betrokken, we werden goed op de hoogte gehouden en alles verliep heel soepel. 

Bij een soortgelijk verzoek zal ik geen seconde aarzelen en direct naar Lisette vragen of SPRING TODAY de werving weer kan oppakken." 

(Voormalig) Interim Recruiter, International Card Services
Jeroen Sevenstern

Hogeschool van Amsterdam

"Ik nam contact op met SPRING TODAY toen ik dringend behoefte had aan deskundige en capabele HR-ondersteuning. SPRING TODAY heeft mij indrukwekkend geholpen met snel en goed advies en op zeer korte termijn diverse geschikte kandidaten in haar netwerk gevonden. Met de hulp en bemiddeling van SPRING TODAY heb ik in zeer korte tijd de uitvoering van ons HR-beleid een zet in de goede richting kunnen geven.

De samenwerking met SPRING TODAY is open, duidelijk, snel en professioneel en ik heb met veel plezier ervaren dat SPRING TODAY veel hart voor de zaak heeft".

Directeur Bureau Bedrijfsadministratie, Hogeschool van Amsterdam
Jaak Mulder

Brandweer NL

"Het SPRING TODAY Social Innovation Event bood ons een mooie gelegenheid om de buitenwereld mee te laten denken over onze organisatie, Brandweer Nederland. Het houdt ons scherp en fris om andere, creatieve ideeën op te doen. Dat bleek ook tijdens het event. De mooie werkvormen leverden verrassende resultaten en suggesties op. We hebben ze overgenomen en kunnen nu weer een stap vooruit zetten. Het was goed werken met SPRING TODAY!" 

Directeur Nederlands Instituut voor Openbare Veiligheid (voormalig directeur Brandweer NL)
IJle Stelstra

Hogeschool van Amsterdam

"Ik heb prettig samengewerkt met SPRING TODAY! Naast de mooie interim opdracht bij de Hogeschool van Amsterdam onderscheidt SPRING TODAY zich door haar heldere communicatie en het centraal stellen van de opdrachtgever en medewerker." 

Organisatieadviseur, Hogeschool van Amsterdam
Jacqueline van Stijn

Trivire

SPRING TODAY hielp ons met hun enthousiasme en expertise door twee volkshuisvestelijke uitdagingen vanuit een ander perspectief te benaderen met Innovation Lab sessies. Door het mooie presentatiemateriaal en hun persoonlijke touch konden de deelnemers de uitdagingen met open vizier tegemoet treden." 

Ketenregisseur/innovatiemanager, Trivire
Bernadette

Diakonessenhuis

"SPRING TODAY heeft ons geholpen met het organiseren en begeleiden van een projectboostdag. Een dag waarin grote stappen voorwaarts zijn gezet binnen 5 ziekenhuisbrede projecten. SPRING TODAY heeft een inspirerende bijdrage geleverd aan deze zinvolle dag door zich goed voor te bereiden en een gezonde dosis humor te combineren met het bespreken van wat zich aandient! De heren van SPRING TODAY voelden goed aan wanneer zij op welk moment inhoudelijk of procesmatig konden bijdragen aan welk project; ook de gezamenlijke Learning Arena was van grote waarde. Complimenten." 

Hoofd Bureau Patiëntveiligheid en Kwaliteit, Diakonessenhuis
Susan Fennis

Internationale marktleider in sportkleding

"Ik ken Lisette als een zeer enthousiast, gedreven en integer persoon met wie het erg prettig samenwerken is. Via SPRING TODAY heb ik bij Nike een hele mooie baan kunnen doen als Transition Manager. De begeleiding vanuit SPRING TODAY heb ik als zeer professioneel, deskundig en toegewijd ervaren. Kortom; erg blij dat ik deze gave baan voor SPRING TODAY heb mogen doen!" 

Interim transformatiemanager
Rixt Kuipers

Internationale marktleider in sportkleding

De afgelopen vier jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor de implementatie en invoering van het Activity Based Working concept bij Nike EMEA, een concept dat bij Nike ook wel bekend staat als Freestyle. Wat een reis is het geweest met meer dan 25 succesvolle projecten in heel Europa. Een grote shout out naar SPRING TODAY die mij in eerste instantie vroeg voor deze rol als Transition Manager. Een echte partner waarmee ik in deze tijd kon verbinden en brainstormen/discussiëren en het succes kon vieren. Bedankt SPRING TODAY voor de kans".

Transitiemanager EMEA
Sandra van den Bos

Zorg Autoschade

"SPRING TODAY weet wat verbinden is! Op het gebied van werving en selectie heeft SPRING TODAY de juiste kennis in huis waar organisaties bijzonder veel aan hebben. Door de samenwerking en de ervaring die ik met SPRING TODAY heb opgedaan, ben ik niet alleen tevreden over de selectieprocedure, maar gun ik hen ook al mijn vacatures. Puur vanwege de kwaliteit en de fijne samenwerking!"

(Voormalig) Interim HR Manager Services, Autoschadezorg
Robert Gilds

Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

Neem geen genoegen met zomaar een "change manager" - werk met een professional die de taal spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u met gemak door de complexiteit van verandermanagement navigeren.

Referenties | contact aanvraag

Klaar om jouw verandervermogen te verhogen?

Werk samen met SPRING TODAY om de beste Change & Transformation professionals naar jouw organisatie te halen.

Neem geen genoegen met zomaar een "change manager" - werk met een professional die de taal spreekt en een winnende organisatie kan creëren.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u met gemak door de complexiteit van verandermanagement navigeren.

Referenties | Contactaanvraag