Op zoek naar een
change manager?

SPRING TODAY is uw partner in verandering. Wij leveren de beste Verandering & Transformatie professionals (interim & vast) aan publieke organisaties in Nederland.

Werken in de publieke sector is iets om trots op te zijn

Werken in de publieke sector is iets om trots op te zijn. Of je nu werkzaam bent bij een gemeente of een van de grote overheidsinstellingen, je baan heeft een directe invloed op het leven van mensen en onze samenleving als geheel. 

Maar het is niet altijd gemakkelijk. We staan voor een serieuze veranderopgave om toekomstbestendige organisaties te creëren. We hebben een andere manier van samenwerken, organiseren, communiceren en leidinggeven nodig. Samen, over silo's van teams, afdelingen en zelfs organisaties heen!

We moeten samenwerken om meer te bereiken en betere resultaten te behalen! Dit vereist flexibiliteit. Gebruik maken van het volledige verandervermogen en potentieel van uw medewerkers, organisatie en stakeholders. Inclusiviteit en duurzaamheid zijn belangrijke ingrediënten. 

Wist jij dat 70% van alle projecten mislukken zonder gestructureerde veranderinitiatieven? Met andere woorden: je hebt toegewijde verandermanagers nodig om de complexe veranderopgave te navigeren. De menselijke kant van verandering.

Experts die de snelheid van adoptie verhogen, het aantal mensen dat zich aanpast aan de verandering, de effectiviteit van hoe mensen de nieuwe processen en gedrag volgen. En helpt projectvertragingen en onnodige kosten te voorkomen, risico's te beperken en een soepelere implementatie te ondersteunen.

Professionals die de taal kunnen spreken en ervoor zorgen dat iedereen zich gehoord voelt, zonder daarbij de vaart te verliezen.

Jouw ervaren partner in verandering en transformatie

 • NCulturele transformaties
 • NDigitale transformaties
 • NVermindering van de complexiteit
 • NVerhoging van het dienstverleningsniveau
 • NEn meer

De kans is groot dat je over ons hebt gehoord via de wandelgangen. Waarom? SPRING TODAY is marktleider en de enige nichespeler die uitsluitend zoek- en interimdiensten aanbiedt om Change en Transformation managers te vinden voor de Top 100 organisaties. Wij zijn dus perfect gepositioneerd om jou te helpen.

Gebaseerd op tientallen jaren ervaring in verander- en transformatiemanagement begrijpen wij de uitdagingen en complexiteit binnen de publieke sector. En we kunnen snel vaststellen welke kandidaat over de juiste vaardigheden, ervaringen en eigenschappen voor de functie beschikt.

Bovendien zijn wij persoonlijk verbonden met de beste verander- en transformatiemanagers met ervaring in de publieke sector. Ze zijn slechts een telefoontje verwijderd.

Deel je onze passie voor verandering?

En stimuleer je de verandercapaciteiten, wendbaarheid en veerkracht in jouw eigen organisatie? Word lid van het Change Management Platform - een inspirerend en impactvol netwerk van Change en Transformation leiders uit de Top 100 organisaties.

Hoe werken we?

Tijdens ons eerste gesprek brengen we de verandervraag en de organisatie waarin je werkt zo goed mogelijk in kaart.

Als je op zoek bent naar een interim verander- of transformatiemanagerwil je waarschijnlijk dat de positie gisteren nog was ingevuld. Daarom handelen we snel. We benaderen persoonlijk de top interim change managers in ons netwerk en pushen de vacature via verschillende kanalen. Binnen een week kunnen we je de 3-4 kandidaten voorleggen die het meest geschikt zijn voor jouw unieke uitdaging.

  Voor een vaste positieis het heel belangrijk om de juiste persoon voor de baan te vinden. Nauwkeurigheid is alles. En met de huidige arbeidsmarkt moeten we dubbel zo hard werken om topkandidaten aan te trekken. Dus naast het inzetten van onze expertise en ons netwerk, starten we een job marketing campagne om onze kansen te vergroten. Op basis van cv's en interviews maken we een shortlist van 5-6 kandidaten, die we binnen 4 weken aan onze klant voorleggen.

  "Het SPRING TODAY Social Innovation Event bood ons een geweldige kans om de buitenwereld mee te laten denken over onze organisatie, Brandweer Nederland. Het houdt ons scherp en fris om andere, creatieve ideeën op te doen. Dat bleek ook tijdens het event. De mooie werkvormen leverden verrassende resultaten en suggesties op. We hebben ze meegenomen en kunnen nu weer een stap vooruit zetten. Het was goed samenwerken met SPRING TODAY!" 

  Directeur Brandweer NL bij het Instituut Fysieke Veiligheid
  IJle Stelstra

  "Op SPRING TODAY kreeg ik de kans om deel te nemen aan een Social Innovation Lab over het onderwerp Talent Management. Samen met zes toonaangevende organisaties gingen we aan de slag met onze eigen uitdaging." 

  "De begeleiding vanuit SPRING TODAY was geweldig! Het programma zat heel goed in elkaar, de dagvoorzitter bracht de nodige humor en begeleiding tijdens de sessies en onze eigen groep bracht de nodige diepgang. De creatieve aanpak & goede catering maakten de dag helemaal af!" 

  HR Business Partner, UWV
  Saskia Van Langeveld

  "Ik had dringend behoefte aan deskundige en capabele HR ondersteuning. SPRING TODAY heeft mij op indrukwekkende wijze geholpen met snel en goed advies en op zeer korte termijn diverse geschikte kandidaten gevonden. Met de hulp en bemiddeling van SPRING TODAY heb ik in zeer korte tijd de uitvoering van ons HR-beleid een zet in de goede richting kunnen geven.

  De samenwerking met SPRING TODAY is open, duidelijk, snel en professioneel en ik heb met veel plezier ervaren dat SPRING TODAY veel hart voor de zaak heeft".

  Directeur Domein Techniek Bedrijfskunde, Hogeschool van Amsterdam
  Jaak Mulder

  Klaar om je verandervermogen te versnellen?

  Samen met SPRING TODAY vind je de beste verander- en transformatieprofessionals voor jouw organisatie.

  Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van publieke organisaties spreekt en de betrokken partijen erbij kan betrekken.

  Laat hier je gegevens achter, zodat wij je kunnen helpen om complexe veranderingen door te voeren in je organisatie.

  Openbare sector | contactaanvraag

  Klaar om je verandervermogen te versnellen?

  Samen met SPRING TODAY vind je de beste verander- en transformatieprofessionals voor jouw organisatie.

  Neem geen genoegen met zomaar een "transformatiemanager" - werk met een professional die de taal van publieke organisaties spreekt en de betrokken partijen erbij kan betrekken.

  Laat hier je gegevens achter, zodat wij je kunnen helpen om complexe veranderingen door te voeren in je organisatie.

  Publieke sector | Contactaanvraag