Bedrijfsverandering

Op zoek naar een bedrijf Change manager?

SPRING TODAY heeft de beste experts op het gebied van Verandering en Transformatie met ervaring binnen multinationals aan zich verbonden. Mede door onze expertise en ervaring in het vakgebied bij de top 100 organisaties nationaal en internationaal, maakt dit SPRING TODAY dé interim, search & consultancy in Change en Transformation. Maar naast het koppelen van de juiste professional aan de juiste organisatie, heeft SPRING TODAY meer te bieden.

Peer-learning voor leiders in verandering binnen het Change Management Platform

Wij geloven in de kracht van het delen van kennis om elkaar te versterken. Daarom richtte SPRING TODAY Het Change Management Platform in 2019. Peer learning op zijn best. Binnen dit platform verbinden en versterken we Changeleaders en daarmee hun organisaties door elkaars uitdagingen, best practices en expertise te delen. Diverse professionals van onder andere de volgende multinationals in Nederland zijn aangesloten bij dit platform: Heineken, Philips, ASML, Cargill en Akzo Nobel. Gepassioneerde mensen die hun eigen organisatie echt naar een hoger niveau willen helpen. Zo dragen we bij aan het succes van de organisaties en houden we SPRING TODAY scherp over ontwikkelingen in de markt. Hierdoor zijn we altijd up-to-date en begrijpen we precies welke veranderexpertise nodig is voor de beoogde transformatie binnen de organisatie.

Als je meer wilt lezen over het Change Management Platform, klik dan hier.

Hebt u hulp/ondersteuning nodig bij uw uitdagingen op het gebied van verandering en transformatie?

SPRING TODAY levert de Verandering & Transformatie experts die de taal van de organisatie spreken en de uitdagingen en complexiteit van de context begrijpen. Zij verbinden, creëren beweging en zetten een route uit naar "de organisatie van morgen!

Business Change - contactverzoek