Verander manager

Er komt heel wat kijken bij een rol als Verander manager. Bij de profielomschrijving komen er een tal aan begrippen langs. Neem bijvoorbeeld wendbaarheid. Dit lijkt tegenwoordig echt een toverwoord te zijn geworden.

Weer zo’n abstract begrip….

Want wat is wendbaarheid nou eigenlijk? Is het geen vaag en abstract begrip? Toch gebruiken vele recruiters het in een wervingstekst bij een nieuwe vacature ‘we verwachten dat jij bijdraagt aan de wenbaarheid van de organisatie’.  Tegenwoordig wordt er ook bijvoorbeeld verwacht dat je als projectmanager je projectresultaten behaald, op een agile manier, dus weer wendbaar….

Al met al, we moeten dus wendbaar zijn. Je vraagt jezelf af: Werk ik wel wendbaar? Hoe meet je dit abstracte begrip? We hebben hier een artikel over geschreven. Lees het hier.

Kennis delen en van elkaar leren

Worstel jij, je team of organisatie, ook met dit thema, of andere thema’s omtrent verandermanagement. Neem gerust contact met ons op. SPRING TODAY gelooft in de kracht van kennis delen en van elkaar leren. Door de expertise in dit vakgebied is SPRING TODAY dé gesprekspartner op dit gebied.

Ben jij op zoek naar een verandermanager die je organisatie weet aan te sluiten op een manier van werken die vandaag nodig is om morgen succesvol te zijn? Klik dan hier voor meer informatie en contactgegevens.

Ben jij die verandermanager die organisaties vandaag kan helpen om morgen succesvol te zijn? Klik dan hier voor ons overzicht van vacatures.

Meer weten?

Meer weten over thema’s omtrent verandermanagement? Bekijk dan al onze blogs door hier te klikken. Laat je inspireren door onze expertise en experts.