Interim Change Manager

Sta je ook voor een grote transformatie binnen jouw organisatie en ben je op zoek naar een interim Change manager? SPRING TODAY kan je hierbij helpen. SPRING TODAY Interim & Search helpt de top 100 organisaties bij het vinden van dé beste experts op het gebied van Change & Transformation. 

Wat mag je verwachten van een Change- & Transformatiemanager?

Je ziet grofweg twee soorten Change & Transformatie experts. Aan de ene kant change experts die organisaties begeleiden gedurende business transformaties om engagement en adoptie te maximaliseren. Veelal zijn dit Changemanagers met ervaring binnen multinationals en/of consultancy omgeving en begrijpen wat er allemaal komt kijken om diverse stakeholders mee te krijgen in de verandering. En aan de andere kant heb je Changemanagers die heel goed zijn in het bewerkstelligen van een andere manier van werken. Dat gaat vaak over leiderschap, cultuur, (kern)waarden en de manier waarop leidinggevenden en medewerkers omgaan met elkaar en met klanten.

SPRING TODAY maakt de juiste verbinding

Door onze ervaring in het vakgebied binnen verschillende bedrijven voelen we de uitdaging van de organisatie snel aan en weten daardoor de juiste match te maken tussen organisatie en kandidaat. We begrijpen snel welke expertise nodig is. We kunnen snel en flexibel inspelen op de vraag van de klanten doordat we de top van alle People & Change kandidaten inzicht hebben. Professionals die begrijpen welke uitdagingen voor de organisaties vandaag spelen en hoe ze een winnende organisatie voor morgen kunnen bewerkstelligen.

Herken jij jezelf als Changemanager in de bovenstaande omschrijving? En ben je op zoek naar een nieuwe rol? Klik dan hier voor alle actuele vacatures.

Ben jij op zoek naar de Changemanager zoals hierboven beschreven? Klik dan hier voor meer informatie en contactgegevens.