Prof. Jan Rotmans: ”We hebben nu verbindende leiders nodig!” (VIDEO)

We hebben verbindende leiders nodig! Een heel raak filmpje van Jan Rotmans, prof. Sustainable Transformation, waarin hij aangeeft dat organisaties nu verbinders nodig hebben om de nodige transformaties te begeleiden.

Dat raakt precies de kern van wat wij als SPRING TODAY en SPRING TODAY Health willen brengen. Wij zorgen voor die verbinders! Professionals op het gebied van Change & Transformation die organisaties verder helpen in de transformatie naar ‘de organisatie van morgen’.

En wij hopen ook zelf een impactvolle rol als verbinder te hebben. Niet alleen als bemiddelaar van deze belangrijke groep professionals, maar ook met het Change Management Platform NL. Een inspirerend platform waarop Change & Transformation leiders uit de top 100 organisaties zijn aangesloten. Waarin kennis en kunde over verandering & transformatie vanuit organisaties en wetenschap worden samengebracht, gedeeld en verspreid.

Zo versterken wij professionals in hun rol en daarmee hun organisaties. En creëren wij versnelling en impact op het verandervermogen en de wendbaarheid van organisaties om ook in de toekomst relevant en succesvol te zijn! Laten we verbinden en elkaar versterken!

 

Meer weten?

Wil je met ons van gedachten wisselen over deze video? Neem contact met ons op via info@springtoday.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *