Lisette Weersink

Expertise: Ik ben een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van Verandermanagement, HR(D) en Het Nieuwe Werken met uitgebreide ervaring in de consultancy.

Passie voor: het verbinden en inhoudelijk verrijken van mensen en organisaties. Ik krijg er een kick van als ik mooie resultaten/dingen kan bewerkstelligen door mensen in hun kracht te zetten, bruggen te slaan, inspiratie aan te reiken of als we samen goede oplossingen creëren, waardoor we mooie resultaten neerzetten en daarmee toegevoegde waarde leveren aan organisaties. Als we trots kunnen zijn op het resultaat en we plezier hebben gehad in de weg er naartoe.

Krachtig in: het organiseren, bouwen, faciliteren. Ik ben een verbinder/ bruggenbouwer. Samen bereiken we meer. Goed in het creëren van een sfeer van vertrouwen en openheid. Doelgericht en met sterke focus op kwaliteit en resultaat. Voor mij staat integriteit, betrouwbaarheid en oprechtheid hoog in het vaandel.

Lijfspreuk: Ik ben omdat wij zijn.

Mijn droom is: om een bijdrage te leveren aan een wereld waar mensen in hun kracht staan, waar energie bruist, er mooie dingen met elkaar gedaan en gecreëerd worden en waar men plezier heeft met elkaar. Dit doe ik door mensen samen te brengen, inspiratie aan te reiken en/of situaties te creëren waarin dit ontstaat. Zowel privé, maar ook zakelijk vanuit mijn werk als HR en Change professional en founder van SPRING TODAY.

Met SPRING TODAY geef ik dit vorm door Changemakers en HR(D) experts te verbinden en bruggen te slaan naar organisaties. Om zo elkaar vooruit te helpen en zowel de experts als organisaties in hun kracht te zetten. Op deze wijze zorgen we ervoor dat we met en voor elkaar van grote waarde zijn en het verschil kunnen uitmaken.

Lisette Weersink

Laat je gegevens hieronder achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken!

*Door gebruik te maken van dit formulier geef ik toestemming aan SPRING TODAY om mijn persoonsgegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacy verklaring.