Change bureau / interim change manager

Ben je op zoek naar een interim Change & Transformatie manager? Of ben jij die interim manager op gebied van Change & Transformatie? Aan recruitment bureaus geen gebrek. Maar hoe vind je nou het juiste Change Bureau bij het zoeken naar de juiste professional of een nieuwe rol.

SPRING TODAY helpt verder

SPRING TODAY Interim & Search helpt organisaties bij de transformatie naar de ‘organisatie van morgen’. Door zowel invulling van tijdelijke als vaste rollen. Door de expertise in het Change & Transformatie is SPRING TODAY voor de top 100 bedrijven nationaal en internationaal hét bureau voor het vinden van de juiste Change & Transformatie professionals.

Innovatie is het nieuwe toverwoord, change is de nieuwe contante. Veel organisaties zien dan ook noodzaak om de eigen veranderkracht te verstreken en te vergroten. Wie geen nieuwe kansen pakt en onvoldoende mee laveert zal de strijd om de klant gaan verliezen. Maar veranderen is een lastige opgave.

Leiderschap, multidisciplinaire-teams en kleine experimenten

Leiderschap is cruciaal en moet zorgen dat we dezelfde kant op bewegen en dat alle talenten benut worden. Er is een goede visie nodig van de organisatie, een helder gezamenlijk doel en het dusdanig faciliteren van medewerkers zodat zij hun bijdragen leveren voor het behalen van dit doel. Het beste resultaat behaal je met multidisciplinaire-teams. Je wil de kennis, ervaring, individuele talenten, drijfveren benutten uit de hele organisatie. En alle verschillende stakeholders in het proces betrekken van begin tot eind. Op tijd betrekken van de klant om aannames te toetsen is cruciaal vanaf het begin van het proces. Het beginnen van kleine experimenten levert veel kennis op en helpt bij het vormen van de vervolgstappen.

Meer weten? Lees hier verder in onze blog: de innovatie worsteling.

 

Ben je op zoek naar een Change & Transformatie professional? Klik hier voor meer informatie

Of ben je op zoek naar een uitdagende rol als Change & Transformatie manager? Klik hier voor onze vacatures.