Vanuit kwetsbaarheid verbinding leggen

Verbinding maken als mooiste talent!

 

Iedereen heeft wel eens collega’s gehad waar die met veel bewondering en met plezier aan terug denkt. 

Zo ook ik. Michiel Prins is zo’n iemand voor mij. Hij was redelijk vanaf het begin betrokken bij SPRING TODAY Consulting. Een mooie en bijzondere tijd waarin we elkaar in het team wisten te versterken en door de bundeling van energie tot hele gave dingen zijn gekomen. Colleges, events, boekjes, impactvolle opdrachten…… Michiel was één van de belangrijke drijvende en trekkende krachten. Het was een heerlijkheid om met hem te werken. Altijd enthousiast, positief, creatief, groot empatisch vermogen, verbindend op inhoud, proces & relatie, niet oordelend en zuiver voelend…… Hij gaf altijd heel veel en was een zeer fijne collega. Opdrachtgevers liepen met hem weg. 

Helaas struggelt hij met persoonlijk leed. Er was die periode MS bij hem geconstateerd en dat werd langzaam erger. Zo erg, dat hij geleidelijk aan steeds meer afscheid moest nemen van activiteiten en opdrachten waar die mentaal juist enorm veel energie van kreeg. Maar fysiek lukte het niet meer.

Je hoort hem nooit klagen. Hij is altijd heel bewust bezig om de steeds verergerde situatie een plekje te geven, eromheen te organiseren wat nog wel kan en het te accepteren voor wat het is. Een hele positieve en sterke mindset. Zo bewonderenswaardig! Het werken voor SPRING TODAY is op een gegeven moment gestopt, maar ik spreek Michiel nog regelmatig. En elke keer als ik hem spreek maakt hij weer enorme indruk op mij.

Zijn MS is de laatste jaren dermate achteruitgegaan dat hij een heftige stamcel behandeling wil ondergaan in het buitenland om verdere aftakeling te stoppen. Een behandeling die heel kostbaar is en die niet wordt vergoed in Nederland, maar wel veelbelovend is om het neergaande proces van MS te doen stoppen. En heel misschien zelfs een beetje kan verbeteren. Voor deze behandeling gaat hij crowd funden. Hij heeft een speciale stichting hiervoor opgezet. 

Nu wil ik Michiel graag wat teruggeven voor alles wat hij heeft gegeven. Natuurlijk zal ik een mooie bijdrage doen voor de crowdfunding. Maar ik gun hem zo dat hij deze behandeling kan ondergaan, dat ik graag zijn verhaal deel en dat ik daarmee hopelijk mensen raak die een bijdrage willen doen. 

En Michiel is Michiel niet als hij wat terug wil doen voor donateurs. Hij gaat een workshop geven AskingUncomfortable questions – verbinding maken als mooiste talent’. Als geen ander en alleen zoals hij dat kan: vanuit kwetsbaarheid krachtig zijn en verbinding leggen. Dat je geïnspireerd gaat worden is gegarandeerd! 

Schrijf je via deze link in voor een van de twee workshops. Ook vind je hier meer informatie over zijn persoonlijke verhaal en de stichting. De plekken zijn beperkt, dus wacht niet te lang. En mocht het vol zijn, gewoon een (kleine) bijdrage is ook van harte welkom. Alles wordt heel erg gewaardeerd. Met grote dank, ook namens Michiel!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *