Update 8 januari

Een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden

Een jaar dat nog helemaal open ligt om nieuwe kansen te pakken. Waar sta jij nu en waar wil je naartoe? En voor welke uitdagingen staat je organisatie? Iedereen roept heel hard dat er veel gaat veranderen. Maar wat gaat er dan precies veranderen? En wat betekent dat dan voor jou en jouw organisatie? Waar moeten ze naartoe bewegen en welke rol kan jij hierin pakken? SPRING TODAY helpt organisaties om met elkaar te vernieuwen want samen bereik je meer.
In 2018 is ons doel om organisaties nog verder te helpen met Sociale Innovatie. Tijdens het SPRING Event op 19 april 2018 zullen we hier nog verder op ingaan. Ontdek meer over dit event op onze website, http://springtoday.nl//event-2018-2/.

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs.

– Wat is het effect van zelfsturende teams? Is het daadwerkelijk de toekomst van organisaties? Jessica Stoel zocht dit uit.

– Helpt het stellen van doelen een organisatie echt verder? Is het echt daadwerkelijk zo belangrijk dat er continue op gehamerd moet worden? Hoe kun je er voor zorgen dat je daadwerkelijk de gestelde doelen behaald? En aan welke aspecten voldoet een doel? Ontdek het in deze blog over het belang van goal setting.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

Social Innovation Winter College

SPRING TODAY organiseert op 20 februari a.s. het Social Innovation Winter College met als thema “Leiderschap in een nieuwe realiteit”. In een middag gaan Bart van de Ven en Sacha Steuns met jullie aan de slag met een nieuwe manier van kijken. Leer hoe je jouw impact vergroot en je effectiever samen gaat werken met anderen. Leer hoe je een realiteit creëert waarin jij  en jouw organisatie succesvol zijn. Dit doe je door te ervaren en door nieuwe inzichten direct toe te passen op jouw ontwikkeling. Van jou vragen we een ‘open mind’ en de lef of iets nieuws te proberen.

Reserveer jouw ticket voor 15 januari a.s. en profiteer van het early bird tarief. In plaats van 125,- betaal je 87,50 excl. BTW!

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:
  • Interim Transition Manager / trainer new way of working;
  • Lean Six Sigma specialisten met verandermanagement skills (blackbelt) om een grote internationale organisatie te begeleiden bij diverse verbetertrajecten;
  • Hands-on behavioral Change Manager 5-10 years experience. Fulltime.

Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Marieke Schut, HR Director, T-Systems:

“Vorig jaar hebben we als organisatie meegedaan aan Het Sociale Innovatie Event van SPRING TODAY. Een geweldig leerzame en waardevolle ervaring. Een zaal voor professionals die door een sociaal innovatieve bril naar onze vraagstelling keek. Kritische en creatieve adviezen waar we vervolgens mee aan te slag konden. Samen met de change consultants van SPRING TODAY zijn we nu bezig met de implementatie van ons cultuur programma, nodig om een sociaal innovatieve organisatie te worden. Spring Today is prikkelend, vernieuwend, sluit goed aan op de uitdaging van de organisatie en weet pragmatisch vorm te geven aan Sociale Innovatie.”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je

graag kennis maken met Frits Boerema. Zijn kracht is het operationaliseren van strategieën, waarbij hij zijn kennis en ervaring op het gebied van programma en change management combineer met mijn ervaring als ontwerper en facilitator van groepsinterventies, om gedragen veranderingen te realiseren.

Frits heeft een passie het werkend krijgen van strategieën en het meekrijgen van medewerkers in verandertrajecten. Naast het vormgeven en leiden van programma’s en verandertrajecten heb ik een passie voor het overdragen van kennis door het geven van trainingen op het gebied van organisatie (her)ontwerp, change management en faciliteren van workshops.

Krachtig in:
  • Faciliteren! Faciliteren is een professie op zich. Laat mij uw vraagstuk vertalen naar een workshop en deze faciliteren. Mijn kracht is dat ik de klant meeneem in het gehele proces en structuur aanbreng in de totstandkoming van de doelstellingen. Mijn benadering is warm en persoonlijk, maar verlies de voortgang niet uit het oog.
  • Combineren van strategisch conceptueel denken met hands-on mentaliteit.
  • Versnellen van veranderingstrajecten.

De Lijfspreuk van Frits is Making Strategy Work!

Ook Frits blijft dromen. Om het vertrouwen van medewerkers in verandertrajecten te vergroten. Dit doet hij door veranderingen zorgvuldig vorm te geven en te begeleiden. Open, eerlijk en transparant. Met aandacht voor de mens. Sneller en zorgvuldiger dan men ooit voor mogelijk had gehouden.

Meer weten over Frits? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *