Update 6 Juni

Social Design: De aanvliegroute voor huidige Sociaal-Maatschappelijke vraagstukken 

Social Design Michiel Prins Spring Today teamontwikkeling transformatie

De energietransitie. De uitdagingen in de veranderende ouderenzorg. De transformatie van de zorg in het algemeen. De veranderende rol van lokale overheden. Noem maar op. Als ik kijk naar deze vraagstukken zie ik drie onderliggende uitdagingen ‘hoe’ hiermee om te kunnen gaan.

Sociaal-Maatschappelijke vraagstukken kunnen niet binnen één organisatie opgelost worden. Je zult hiervoor leiders moeten vinden die over de grenzen van organisaties heen willen werken. Je zult met deze leiders aan de slag moeten gaan om deze vraagstukken samen met de doelgroep, met mensen om wie het gaat op te pakken. Maar hoe pak je dit als organisatie nu aan? Lees hier alles over in onze blog.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

 

Actuele externe vacatures

SPRING TODAY heeft een aantal interessante vacatures openstaan. Hieronder volgt een greep uit onze vacatures. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:

  • A Change manager Senior level, in a major global transformation program for 20h a/wk;
  • A Business Process Improvement Consultant/Business Consultant;
  • A Business Architect Pega Consultant;
  • Hands-on Organizational Change Consultants for transformation programs in complex multinationals. Junior/Medior/Senior level.

Klik hier voor meer informatie en de meest actuele vacatures.

 

Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we regelmatig één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Marieke Schut, VP HR Director T-systems:

“We worked with SPRING TODAY from September 2017 till December 2018. SPRING TODAY was assigned to us to design our organizational (cultural) change process, transforming our business and mindsets of our employees towards a customer-centric organization.

SPRING TODAY showed that they are very experienced in designing (cultural) change processes and materializing plans into action. They truly drove our first crucial year into our organizational change, from operational work to stakeholder management on senior board level. SPRING TODAY has many valuable interventions in their toolbox to help an organization started in their change plans. We are really satisfied with results achieve.”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

 

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers. 

Eén van onze experts uitgelicht

Paul Klein Woud Spring Today HR advies recruitment Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennismaken met Paul Klein Woud. Zijn kracht ligt in het verbinden van mensen en creëren van een sfeer van vertrouwen en openheid.

“Ik begeleid graag veranderingen in organisaties en teams. Daarbij ga ik verbinding aan en breng mensen en teams in beweging.”

Expertise:

Begeleiden van de mens-kant van veranderingen als changemanager. Ik organiseer beweging in organisaties om veranderingen te realiseren. Ik denk mee over de benodigde interventies en kan deze ook zelf begeleiden, zorg voor overzicht, verbind mensen en initiatieven, communiceer duidelijk en creëer de veiligheid om het vertrouwde los te laten en met experimenten te groeien en zo resultaten te bereiken. Als teamcoach zorg ik voor meer vertrouwen in teams, betere samenwerking en focus op resultaten. Ook begeleid ik intervisiesessies en faciliteer ik workshops.

Krachtig in:

  • Vertrouwen geven, samen resultaten bereiken, creëren van een sfeer van openheid en veiligheid, krachtige vragen stellen en luisteren.
  • Verandertrajecten begeleiden als changemanager, gericht op de mens-kant van de verandering. Waarbij ik zowel overzicht houd als het veranderprogramma kan ontwerpen.
  • Teams begeleiden om betere samenwerking te bereiken.
  • Personal coaching. Waarbij ik geloof dat alle antwoorden al in je zitten en ik je begeleid in het proces om jezelf beter te leren kennen, waardoor je meer ruimte en vrijheid ervaart en keuzes durft te maken die bij jou passen.

Lijfspreuk:
Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Mijn droom:
Mijn leven lang blijven leren en groeien en te doen waar ik energie van krijg. Dat is op dit moment teams en mensen begeleiden om beter naar zichzelf te kijken, zo te leren en nieuwe inzichten op te doen, meer ruimte te ervaren en in beweging te komen.

Meer weten over Paul? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.


Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

 

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *