Update 5 juli

De laatste sprints voor de zomer

Waarschijnlijk zit je in dezelfde rush: de laatste sprints voor de zomerperiode worden getrokken. Nog snel zoveel mogelijk lijntjes dichten voordat je even van een paar weken welverdiende rust kan gaan genieten.

Ook wij zijn nog met een mooie sprint bezig! Vorig weekend hebben we een waanzinnig gave Hacketon gehad met het SPRING TODAY netwerk. Veel lol, lekker eten, teveel wijn, weinig slaap en hard gewerkt! Resultaat: Twee hele mooie proposities waar we onze opdrachtgevers graag mee inspireren.

1. Sociale Innovatie take-off scan
Inzicht creëren in elementen van Sociale Innovatie en samen ontdekken hoe jouw organisatie er voor staat.

2. Leren + Veranderen = Impact
Door het lerend vermogen van de organisatie ‘aan’ te zetten, ontstaat er een vliegwiel van veranderingen.

Hoe? Werken in teams aan concrete challenges, in korte sprints. Opleveren van praktische oplossingen.

Nieuwsgierig? Let us know!

We komen graag langs om te bespreken waar de uitdagingen binnen jullie organisatie liggen en hoe deze propositie jullie kunnen helpen om organisatie impact te realiseren door de wendbaarheid en innovatiekracht te boosten.

 

Het Grootste Kennis Festival

Op 14 juni was Het Grootste Kennis Festival. Een geweldig festival over innovatief organiseren. Trots dat we daar als SPRING TODAY een van de podia mochten pakken. Genoten van de inspiratie workshop van Michiel Prins – een van de experts van SPRING TODAY – waarin hij ons de kracht heeft laten zien van Social Design, de impact hiervan op sociaal-maatschappelijke vraagstukken en we op verkenning zijn gegaan naar de invloed van de ‘ik’ als facilitator in verandertrajecten!

 

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs.

Verander de organisatie begin bij jezelf
Welke zin maak jij vandaag? Mensen maken de organisatie. Dit kun je heel letterlijk nemen: door hun acties (wat ze zeggen, wat ze doen) vormen ze de complexe patronen van betekenis die wij de organisatie noemen. Wil je daarom de organisatie veranderen, dan zul je dus met de mensen die haar vormen aan de slag moeten gaan.

Wil je weten hoe? Lees dan onze blog.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

 

Actuele externe vacatures

SPRING TODAY heeft een aantal interessante vacatures openstaan. Hieronder volgt een greep uit onze vacatures. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:

  • Change Management Master;
  • Change Manager Solutions Transformation Program;
  • Hands on behavioral Changer Managers voor IT/Proces implementaties
  • Netwerkleden voor SPRING TODAY: bevlogen en ondernemende zelfstandigen op het gebied van Sociale Innovatie.

Actuele Interne vacatures

Spring Today gaat uitbreiden met netwerkleden! Ben jij een bevlogen en ondernemende zelfstandige op het gebied van Sociale Innovatie? En zie jij de kracht van het elkaar versterken in een netwerk. Neem dan zeker contact op met ons!

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

 

Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Erik Wijnen, Manager Customer Excellence ABN AMROCommercial Banking en Corporate & Institutional Banking:

“Als je een partner zoekt die helpt met het vinden van geschikte kandidaten, en het niet schuwt om hierin te challengen, dan ben je bij Spring Today aan het juiste adres. Spring Today voegt waarde toe door strategisch mee te denken zonder daarbij snelheid en pragmatisme uit het oog te verliezen. Prettig in de communicatie en verfrissend qua aanpak. Mede hierdoor zijn we er samen in geslaagd om In een krappe markt belangrijke posities succesvol in te vullen.”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

 

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht

Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Solita. Haar kracht is het analyseren, implementeren, reflecteren en coachen van organisaties, managers en medewerkers, zodat er meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie komt te liggen. Daarnaast medewerkers spiegelen in hoe zij hun positieve energie kunnen behouden tijdens een veranderingsproces en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Door het onzichtbare zichtbaar te maken verbind ik organisatie, management en medewerkers aan elkaar.

Solita heeft een passie voor Mensen en organisaties. Waar komen zij vandaan en waar gaan zij naar toe? Hoe kan ik ze met elkaar verbinden en met zichzelf, waardoor er positieve energie ontstaat en het gaat stromen binnen de organisatie, het team en bij de persoon zelf.

Expertise: Implementatie van organisatie strategie met focus op meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie; ondernemerschap; zelfsturing. Innovatieve vormen van samenwerken: Mensen en organisaties inspireren door hen out-of-the box naar hun organisatie en/of team te laten kijken. Waardoor zij zelf onverwachte dwarsverbanden leggen over de grenzen van de organisatie heen en er nieuwe vormen van samen-werken ontstaan.Al hetgeen een organisatie en haar mensen meer zin(geving) en resultaat geeft. Ik geloof in organisaties die worden gebouwd op basis van wederzijds vertrouwen Van mijn klanten krijg ik terug op alle niveaus in de organisatie goed te kunnen schakelen. Medewerkers geven terug dat door mijn openheid snel vertrouwen ontstaat. Lijfspreuk: “Alle kennis om succesvol te organiseren is aanwezig in de organisatie, het is slechts een kwestie deze op de juiste manier te ontsluiten.”

Mijn droom is: Zo veel mogelijk organisaties en managers te bereiken die het lef hebben om:

  • hun organisatie vanuit een ander perspectief te organiseren (meer bottom up); 
  • geconfronteerd te worden met het échte verhaal van hun medewerkers;
  • in de spiegel te kijken, omdat ze geloven dat dit leidt tot meer verbinding en dus succes.

Zo veel mogelijk medewerkers te bereiken die het lef hebben om:

  • hun verhaal te delen zodat de organisatieontwikkeling succesvoller en menselijker verloopt;
  • uit te zoeken of en hoe zij meer verantwoordelijkheid kunnen nemen en van hun werkomgeving een betere plek maken voor zichzelf;
  • meer in control te zijn over hun eigen leven.

Meer weten over Solita? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *