Update 4 december

December sluit het jaar, maar opent de winter! 

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Iedereen is waarschijnlijk druk met de eindejaarssprint en zich aan het voorbereiden op de komende feestdagen. Een drukke, maar gezellige tijd. En zo aan het einde van het jaar ook het moment om terug te blikken.

Wat was 2017 een geweldig jaar! Voor SPRING TODAY hebben we de bevestiging gekregen dat we met de juiste focus bezig zijn! Onze missie voor 2017 was om Sociale Innovatie op de kaart te zetten en om dit bij opdrachtgevers te stimuleren door mensen in hun kracht te zetten, ze samen te brengen en daarmee doorbraken te realiseren! Dit is de sleutel om als organisatie wendbaar te zijn en relevant te blijven in de markt. En dat is gelukt! Naast mooie opdrachten hebben we dit jaar het grote Sociale Innovatie Event georganiseerd waar zelfs RTL Z op af is gekomen. En we kunnen terugkijken op de eerste twee hele inspirerende colleges rondom dit thema. 

Op dit moment zijn we alles aan het klaarzetten om van 2018 een nog groter succes te maken. Dat betekent opschalen, een actief kernteam, groei van het netwerk met nog meer gepassioneerde experts en weer mooie Colleges en een groot Spring Event rondom Sociale Innovatie op de stapel. Want Sociale Innovatie is en blijft dé sleutel voor waarde creatie in een snel veranderende wereld. SPRING TODAY gaat in 2018 nog meer organisaties helpen om met elkaar te vernieuwen. Want samen bereik je meer! 

Zet vast 20 februari in je agenda voor het Winter College met als thema: Leiderschap in een nieuwe realiteit. En In het tweede kwartaal van 2018 organiseren wij weer een spetterend Social Innovation Event. Meer informatie over dit event volgt binnenkort. Dus mooie plannen voor 2018 om iedereen nog meer te inspireren en in hun kracht te zetten!

Blogs

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs.

– Geen goed leiderschap zonder actief luisteren gaat over Wat maakt luisteren nou zo belangrijk? Hoe kan het dat luisteren voor sommige leiders zo lastig is? En wat kan actief luisteren precies opleveren?

– Wat is het effect van zelfsturende teams? Is het daadwerkelijk de toekomst van organisaties? Jessica Stoel zocht dit uit.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

Social Innovation Winter College

SPRING TODAY organiseert op 20 februari a.s. het Social Innovation Winter College met als thema “Leiderschap in een nieuwe realiteit”. In een middag gaan Bart van de Ven en Sacha Steuns met jullie aan de slag met een nieuwe manier van kijken. Leer hoe je jouw impact vergroot en je effectiever samen gaat werken met anderen. Leer hoe je een realiteit creëert waarin jij  en jouw organisatie succesvol zijn. Dit doe je door te ervaren en door nieuwe inzichten direct toe te passen op jouw ontwikkeling. Van jou vragen we een ‘open mind’ en de lef of iets nieuws te proberen. 

Reserveer jouw ticket voor 15 januari a.s. en profiteer van het early bird tarief. In plaats van 125,- betaal je 87,50 excl. BTW!

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:
  • Program Manager Officer op interim basis en indien gewenst na een jaar met uitzicht op een vaste functie; 
  • Lean Six Sigma specialisten met verandermanagement skills (blackbelt) om een grote internationale organisatie te begeleiden bij diverse verbetertrajecten;
  • Hands-on behavioral Change Manager 5-10 years experience. Fulltime.
Voor SPRING TODAY zijn wij op zoek naar:
  • Een enthousiaste Recruiter voor HR & Change rollen, ongeveer 2-3 dagen per week, mogelijk in de toekomst meer dagen.

SPRING TODAY: What’s new?

SPRING TODAY organiseerde op 23 november het Social Innovation Autumn College met als thema ‘De Paradox van de maakbare organisatie’. Enkele reacties van deze inspirerende middag:

Inspirerend, mooie inzichten in meervoudig kijken, veel energie, goede spiegel, creatief programma, food for thought”

Nieuwsgierig geworden naar het verslag van het Autumn College? Lees hier het verslag terug.

SPRING TODAY houdt elk kwartaal een inspirerend college. Klik hier voor meer informatie over het volgende Social Innovation Winter College van 20 februari 2018.

Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Jeroen Sevenstern, Interim Recruiter International Card Services
“Ik heb met Lisette samengewerkt bij International Card Services waar ik destijds op zoek was naar twee ervaren change professionals, een interim HR business partner en een interim HR Manager. Door haar jarenlange ervaring in de HR change business kan Lisette zich snel inleven in de profielen en begrijpt ze waar organisaties tegen aan lopen. De kandidaten, die wij via Lisette hebben ontvangen waren sport-on, niet alleen inhoudelijk maar ook de persoonlijke match was bijzonder goed. Het contact met Lisette tijdens de procedure verliep soepel. Lisette is zeer betrokken. Wij werden goed op de hoogte gehouden en alles verliep bijzonder vlot. Bij een vergelijkbare vacature zal ik geen seconde twijfelen en direct aan Lisette vragen of SPRING TODAY de werving wederom kan oppakken.” 

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

Maak kennis met ons team van experts 

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers. 

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je

graag kennis maken met Philip Melkman. Zijn expertise is “Ik help mens en organisatie naar de volgende ontwikkelfase. Als adviseur, begeleider, bemiddelaar en business developer.” 

Philip heeft een passie voor alles w
at mensen en organisaties beweegt. De kleine bijzondere momenten tussendoor van verwondering en ontroering. Vooral het zijn in de natuur en de zee in het bijzonder.


Krachtig in:

  • Wat niet beweegt in beweging krijgen;
  • Het creëren van vertrouwen en bewustzijn om dat te doen wat nodig is. Met oog voor de context, zingeving en de uiteenlopende belangen;
  • Het herkennen van talent en die verbinden aan de uitdagingen en kansen die er liggen;
  • De kern boven tafel krijgen. Het verbinden van hard en zacht, onder en bovenstroom;
  • Het creëren van nieuwe perspectieven.

De Lijfspreuk van Philip is Later begint nu! 

Ook Philip blijft dromen. Hij wil graag zijn ervaring, talent en liefde inzetten voor die mensen en organisaties die dat het best kunnen gebruiken. Ik wil tot het eind van mijn leven mooie ervaringen opdoen en inspirerende mensen ontmoeten. 

Meer weten over Philip? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *