Update 29 november

“Veranderen + Leren = Impact”

2 november 2018 Spring Today Event

Begin november organiseerden wij een dag voor zes grote organisaties waarop zij konden proeven aan onze veranderaanpak “Veranderen + Leren = Impact“. Een mooie en inspirerende dag met Nationale Politie, NS, ProRail, UWV, CEVA Logistics en CGI waar we met elkaar gewerkt hebben aan ieders challenge rondom Talentdevelopment. Organisaties die verder willen kijken en die willen leren van elkaar. Samen op verkenning naar een juiste invulling en mooie doorbraken! Dat is Sociale Innovatie! Sfeer impressie meemaken van het event? Kijk hier.

Wil je ook ontdekken hoe het anders kan en/of wil je de kracht van Sociale Innovatie ervaren? Neem dan contact met ons op.
x

Positieve reacties en veel inzichten tijdens het Autumn College ‘Design Thinking, de heilige graal of is er meer nodig?‘ gegeven door Solita Bruning en Michiel Prins.

Ons heeft het in ieder geval geïnspireerd om aan onze doelgroep te vragen welk thema voor het komende Winter College het meest interessant is. Kom maar op dus, en laat weten voor welk thema jij naar het volgende Winter College komt:

Duurzame Inzetbaarheid

Een bekend thema en al langer onderwerp van gesprek. En juist nu extra relevant. Oudere generaties moeten langer doorwerken, de jonge talenten zitten al thuis met een burn out en vier generaties laten excelleren op de werkvloer, hoe doe je dat eigenlijk? Daarom, hoe word jijzelf en jouw organisatie vitaler en wendbaarder? Waar sta je nu en waar wil je zijn over 1, 3 of 5 jaar? Wat kun je morgen anders doen? Investeer dus in Duurzame Inzetbaarheid, want vitale en wendbare medewerkers zorgen voor (sociaal) innovatievere organisaties.

Agility

Trendy en hot. Maar wat is het nou echt. Hoe word jij en jouw organisatie wendbaarder en innovatiever? Ander gedrag en Agile methodieken die dit ondersteunen. Wat is het gedachtengoed en wat is de methodiek? En hoe ga je morgen zelf aan de slag om wendbaarder te zijn?

Digitale transformatie

De transformatie is er al en er gaat nog veel meer komen. Wat wordt er nou bedoeld met dat digitale en termen als big data, AI, IoT en block chain. Welke impact heeft dat op jouw werk? Waarom gaat die digitalisering zo snel en veranderd mijn organisatie zo langzaam? Hoe zorg je door sociale innovatie dat jij en jouw organisatie digitale innovaties snel adopteert en kansen ziet en pakt.

Kiezen maar. En wellicht mis je nog een thema of vind je ze allemaal interessant. Laat graag weten en mail ons met jouw voorkeur. Dan zien we je uiteraard graag bij het volgende College. Want wij vinden het belangrijk en leuk om continu te leren en te experimenteren. Nog leuker om dat samen te doen.

 

Wil je vernieuwen en/of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs.

Oplossingsgericht werken motiveert

Oplossingsgericht werken voor teams en individuen is effectief als je écht een antwoord wilt op je vraagstuk en impact wilt creëren. Je hebt er (dagelijks) last van of liever gezegd, je schiet er wat mee op als je tot een oplossing komt! Zo kan onze aanpak Leren + Veranderen = Impact  je helpen in het geval je een spannende klus succesvol wilt aanpakken, meer resultaat uit je team wilt halen, meer impact wilt hebben op collega’s, andere afdelingen of klanten. Wat zijn de ingrediënten voor succes?

Lees verder in onze blog.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

 
Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Annelies Krijgsman, Human Resource Manager CGI :

“Vanuit CGI hebben wij deelgenomen aan het SPRING TODAY Event rondom Talent Development. Met een divers team hebben we onder professionele begeleiding en met leuke innovatieve werkvormen, een hele inspirerende dag gehad waarin we met elkaar hebben gewerkt aan dit belangrijke thema.”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

 

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers. 

Eén van onze experts uitgelicht

Annelies Hamer Spring Today VerandermanagementElke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennismaken met Annelies Hamer. Haar kracht ligt in het verbinden van mensen en creëren van een sfeer van vertrouwen en openheid.

Alice heeft een passie voor duurzaamheid en de 4 p’s

 

Expertise:
Mijn aanpak is om organisaties, teams en medewerkers te helpen bij het helder krijgen van hun toegevoegde waarde op de vier P’s: People, Planet, Profit en Purpose. Wat drijft organisaties en mensen? Vanuit daar maken we samen de verbinding naar de actuele uitdagingen en gaan we concreet aan de slag om hierin beweging te krijgen. We bepalen een stip op de horizon, maar weten vooraf vaak niet precies wat de beste weg is om daar te komen. En dat is vaker niet dan wel een rechte lijn… Met elkaar dus leren en ontdekken, vallen en opstaan om samen doelen te bereiken.

Mijn toegevoegde waarde zit hem in een praktische en pragmatische aanpak om de verschillende stakeholders met elkaar te verbinden om op die manier eerst inzicht, en daarna beweging te krijgen in die factoren die we willen veranderen. We kijken in de spiegel, want veranderen is moeilijk, maar begint uiteindelijk wel bij jezelf. Vaak met kleine, maar wel bestendige stappen.

Het resultaat is dat organisaties, teams en/of medewerkers weten wat hun drijft en wat hun toegevoegde waarde aan het grotere geheel is. Dat motiveert en maakt werken (weer) leuk. En het zorgt voor toekomstbestendige organisaties en duurzaam inzetbare teams en medewerkers.

Passie voor:
Duurzaamheid en de 4 p’s: People, Planet, Profit en Purpose, waarbij ik de focus leg op de mens en wat hen drijft.

Krachtig in:
Het verbinden van mensen, door een praktische en pragmatische aanpak voor organisatievraagstukken om op die manier samen tot duurzame bedrijfsmodellen te komen.

Lijfspreuk:
The world is truly round and seems to start and end with those we love – Nelson Mandela.

Mijn droom:
Samen gezond oud worden met de mensen die ik liefheb. Genieten van de kleine dingen en al het moois dat de wereld te bieden heeft. Mezelf blijven uitdagen om nieuwe dingen te blijven doen die net even buiten m’n comfortzone liggen. En de ultieme droom is om met mijn gezin een trail te lopen in de wildernis van Afrika.
En in de tussentijd….. om organisaties, maar vooral mensen te helpen om met elkaar die dingen te doen waar ze blij en trots van worden om zo voor iedereen waarde te creëren.

Meer weten over Annelies? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

 

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.