Update 18 mei

Hoe wendbaar is jouw team?

Herken je dit? Je weet dat wendbaarheid van teams en organisaties een belangrijk thema is tegenwoordig, maar hoe krijg je dit nu voor elkaar? Want zo makkelijk is dat nog niet.

Op 7 juni organiseren wij weer het Spring College met als thema: High Performing Teams en de sleutel tot wendbaarheid: persoonlijkheidstesten of juist flexibiliteit in rollen?

Astrid Schipper en Hanno van der Steen verzorgen dit College. Wil je dit Spring College niet missen, bestel dan snel hier je toegangsticket!

 

Overige events

We zijn vereerd dat we als een van de inspirerende sprekers mogen deelnemen aan Het Grootste Kennis festival op 14 juni! Een festival over innovatief organiseren. Waar het delen van kennis centraal staat over nieuwe en werkende vormen van innoveren, organiseren, besturen, samenwerken en ondernemen. Maar waar ook ruimte is voor muziek, theater, lekker eten en drinken. Michiel Prins van SPRING TODAY zal tijdens dit Festival een workshop geven over Social Design. Wil je meer lezen over dit Festival? Klik dan hier.

 

Blogs

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs.

Blog Sociale Innovatie

Is jouw organisatie klaar voor Sociale Innovatie?
Ik zie het elke dag en overal om me heen. De wereld verandert. Belangrijke game changers: de extreme groei van informatie-uitwisseling door technologische ontwikkelingen. En de toename van menselijke interacties door het gebruik van internet en social media. Alleen lukt niet meer. ‘Jij vraagt, wij draaien’ bestaat niet meer. De behoefte van de markt verandert. Maar hoe speel je daar nu als organisatie op in? Ontdek meer hierover in onze nieuwste blog.

Om relevant te blijven voor de omgeving, moet je vernieuwen en uit je comfort zone stappen. Ontdek in deze blog hoe het SPRING TODAY Sociale Innovatie Model jou hierbij kunt helpen.

Wendbaarheid in Teams:
We horen en lezen veel over wendbaarheid in organisaties.Technieken als agile en scrum worden in snel tempo ingevoerd en het werkt. Maar het is niet het enige ei van Columbus. Als techniek het doel wordt dan mis je wat. Want haal je er wel alles uit als het gaat om wendbaarheid? Wat zich in de groep afspeelt is immers een autonoom proces en kent een geheel eigen dynamiek. Hoe stuur je hier nou op? Ontdek meer hierover in onze nieuwste blog.

SPRING TODAY inspireert jou door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

 

Actuele externe vacatures

SPRING TODAY heeft een aantal interessante vacatures openstaan. Hieronder volgt een greep uit onze vacatures. Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:

• 3 Hands-on behavioral Change Managers voor IT/procesimplementatie 5-15 jaar werkervaring. Fulltime;
• Change manager for implementatie global IT retail solution;
• Lean Six Sigma specialisten met verandermanagement skills (blackbelt) om een grote internationale organisatie te begeleiden bij diverse verbetertrajecten;

Actuele Interne vacatures

Spring Today gaat uitbreiden met netwerkleden! Ben jij een bevlogen en ondernemende zelfstandige op het gebied van Sociale Innovatie? En zie jij de kracht van het elkaar versterken in een netwerk. Neem dan zeker contact op met ons!

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.


Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn :).

Deze keer lees je de referentie van Erik Wijnen, Manager Customer Excellence ABN AMRO Commercial Banking en Corporate & Institutional Banking :

“Als je een partner zoekt die helpt met het vinden van geschikte kandidaten, en het niet schuwt om hierin te challengen, dan ben je bij Spring Today aan het juiste adres. Spring Today voegt waarde toe door strategisch mee te denken zonder daarbij snelheid en pragmatisme uit het oog te verliezen. Prettig in de communicatie en verfrissend qua aanpak. Mede hierdoor zijn we er samen in geslaagd om In een krappe markt belangrijke posities succesvol in te vullen.”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

 

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht

Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Solita. Haar kracht is het analyseren, implementeren, reflecteren en coachen van organisaties, managers en medewerkers, zodat er meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie komt te liggen. Daarnaast medewerkers spiegelen in hoe zij hun positieve energie kunnen behouden tijdens een veranderingsproces en zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Door het onzichtbare zichtbaar te maken verbind ik organisatie, management en medewerkers aan elkaar.

Solita heeft een passie voor Mensen en organisaties. Waar komen zij vandaan en waar gaan zij naar toe? Hoe kan ik ze met elkaar verbinden en met zichzelf, waardoor er positieve energie ontstaat en het gaat stromen binnen de organisatie, het team en bij de persoon zelf.

Expertise: Implementatie van organisatie strategie met focus op meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie; ondernemerschap; zelfsturing. Innovatieve vormen van samenwerken: Mensen en organisaties inspireren door hen out-of-the box naar hun organisatie en/of team te laten kijken. Waardoor zij zelf onverwachte dwarsverbanden leggen over de grenzen van de organisatie heen en er nieuwe vormen van samen-werken ontstaan.

Al hetgeen een organisatie en haar mensen meer zin(geving) en resultaat geeft. Ik geloof in organisaties die worden gebouwd op basis van wederzijds vertrouwen Van mijn klanten krijg ik terug op alle niveaus in de organisatie goed te kunnen schakelen. Medewerkers geven terug dat door mijn openheid snel vertrouwen ontstaat. Lijfspreuk: “Alle kennis om succesvol te organiseren is aanwezig in de organisatie, het is slechts een kwestie deze op de juiste manier te ontsluiten.”

Mijn droom is: Zo veel mogelijk organisaties en managers te bereiken die het lef hebben om:
• hun organisatie vanuit een ander perspectief te organiseren (meer bottom up);
• geconfronteerd te worden met het échte verhaal van hun medewerkers;
• in de spiegel te kijken, omdat ze geloven dat dit leidt tot meer verbinding en dus succes.

Zo veel mogelijk medewerkers te bereiken die het lef hebben om:
• hun verhaal te delen zodat de organisatieontwikkeling succesvoller en menselijker verloopt;
• uit te zoeken of en hoe zij meer verantwoordelijkheid kunnen nemen en van hun werkomgeving een betere plek maken voor zichzelf;
• meer in control te zijn over hun eigen leven.

Meer weten over Solita? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Wet AVG

Het zal je vast niet zijn ontgaan maar op 25 mei 2018 moet iedereen die met persoonsgegevens te maken heeft, voldoen aan de Wet AVG. En Spring Today dan natuurlijk ook. Wij waarderen jouw waardevolle inschrijving op onze mailinglijst en stellen het op prijs dat je onze e-mails wilt ontvangen.

Wil je onze e-mails niet meer ontvangen? Dan kan je je onderaan deze e-mail uitschrijven. We zullen je gegevens dan uit ons systeem verwijderen.

 

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *