Today is the future I created yesterday!

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Wij focussen ons op innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Met onze gedreven experts helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.
Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:
Durf te vragen!
Nederlanders direct? Dacht ‘t niet!
Doelen halen en samenwerken in een team zonder leider

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Hands-on Change Consultants in a complex international technical/industrial environment. Medior, Medior/Senior and Senior level.
– Transition Manager/ Change Consultant with experience in large scale interventions. International setting.

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Monique Lueb, trainer/coach en zij helpt leidinggevenden, teams en professionals bij een volgende stap in hun ontwikkeling. Monique heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van nieuwe vormen van werken (zoals bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken).

Monique is haar carrière begonnen als tekstschrijver en heeft daarna in verschillende marketing- en communicatiefuncties in een aantal grote internationale organisaties gewerkt, zoals Delta Lloyd, Heineken en Microsoft. In 2011 heeft zij haar baan opgezegd om te starten als zelfstandig ondernemer in training en coaching.

Haar aanpak kenmerkt zich door het betrekken van de onderstroom bij het traject. Door vragen te stellen over zaken die zich onder tafel afspelen, wordt een gezonde grond gecreëerd waarop de inhoudelijke boodschap van de nieuwe manier van werken kan landen.

De kracht van Monique ligt in het boven water krijgen waar het echt om draait en het lastige gesprek te faciliteren. Waar zit weerstand? Waar zit angst? Waar zit boosheid? Waar zit energie? Wat is het bestaansrecht van de nieuwe werkwijze of strategie? En wat moet er eerst gebeuren of gezegd worden, zodat mensen er weer voor willen gaan?

Meer weten over Monique? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.