Suze Linders

Partner SPRING TODAY HEALTH

Partner van Spring Today Health. Met Spring Today Health versnellen we de transformatie naar ‘de organisatie en zorg van morgen’. We zijn de interim & recruitment  partner voor zorgorganisaties in NL, begrijpen de uitdagingen en versterken het verander- en innovatievermogen van zorgorganisaties.

Expertise:

Ervaren directeur/programmaleider en changemanager a.i. in de zorg op strategisch niveau. Binnen de zorgsector bent ik de laatste jaren met name bezig geweest met het vergroten van de efficiency en kostenbeheersing zonder kwaliteitsverlies. De sleutel om de kosten binnen de zorg op een verantwoorde wijze te verlagen ligt mijn inziens in het sneller omarmen van technologische en digitale innovaties, procesverbeteringen en regionale samenwerking. De kennis en ervaring die ik in de zorg heb opgedaan gebruik ik tevens om een katalysator te zijn voor zorginnovaties in verschillende rollen.

Als founder en partner binnen Spring Today Health ben ik gesprekspartner voor zorginstellingen om de opdracht scherp te krijgen en de juiste experts te vinden. Binnen Spring Today Health zal ik tevens een sparringpartner voor onze experts zijn bij dilemma’s die ze in hun opdrachten tegen komen. Het verschil maken en bijdragen aan de forse transformatieopgave in de zorg is de reden waarom ik samen met Lisette Weersink en Gisela Veldkamp Spring Today Health gestart ben!

Passie voor:

De zorgsector zit in mijn hart. Mijn drijfveer is om verschil te maken op de transformatieopgave binnen zorgorganisaties zodat we allemaal ook in de toekomst kunnen blijven rekenen op goede zorg!

Krachtig in:

Ik ben sterk in het concretiseren en implementeren van vernieuwing. Beweging creëren met de focus op de resultaten en de verbinding. Ik ben goed in het vertalen van problemen en vraagstukken naar doelen en beoogde resultaten.

Lijfspreuk:

If you can dream it, you can do it!

Mijn droom:

Om verschil te maken!

Als we niets doen hebben we eind 2022  een tekort  van 125.000 professionals in de zorg. Moeten we in 2040 met 5 werkenden twee 65-plussers onderhouden (dat is er nu een), betalen we 80% belasting om de zorgkosten te kunnen voldoen en zal 1 op de 4 mensen werkzaam zijn in de zorg (is nu 1 op 7).  Het versnellen van transformatie, change en innovatie in de zorg is noodzakelijk. Ik wil graag een bijdrage leveren zodat we allemaal ook in de toekomst kunnen blijven rekenen op goede zorg! Daarom ben ik met Lisette en Gisela Spring Today Health gestart.

Suze Linders

Laat je gegevens hieronder achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken!