Spring Today talent ontwikkeling design thinking

SPRING TODAY: Terugblik & Ambitie

Het is alweer een jaar na oprichting en een half jaar na de officiële lancering van SPRING TODAY!

Terugblik

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om SPRING TODAY op te bouwen. En wat is er al veel neergezet! We kunnen trots zijn op de resultaten.

Even kort een resumé:

  • Het eerste half jaar hebben we gebruikt om alle voorbereidende zaken die horen bij een startende onderneming te organiseren. De basics als inschrijving KvK, logo, huisstijl, financiële admin., etc. Tot en met andere zaken als verzekeringen, contracten, website, database, locatie, infrastructuur/communicatieplatform, enz. Kortom het neerzetten van een organisatie.
  • In de eerste week van de lente zijn we officieel gelanceerd! En wat een super lancering was dat!
   • We zijn gestart met een groep van 12 netwerkleden (wat inmiddels al 16 leden zijn geworden). Allemaal, gepassioneerde, professionele en boeiende experts met een interessant trackrecord!
   • De website is live gegaan en vanaf die tijd inspireren we zoveel mogelijk mensen met waardevolle content op het gebied van HR(D) en Change door middel van blogs, artikelen, e-books, events, etc.
   • Als SPRING TODAY staan we voor ontwikkeling en groei van mens en organisaties! Dit doen we door kracht & passie te bundelen om zo meer waarde te creëren. Deze gedachten zetten we ook in om de wereld een stukje beter te maken en jaarlijks bij te dragen aan een goed doel met elkaar. Om op bijzondere wijze stil te staan bij de mijlpaal van de lancering, heeft SPRING TODAY hiervoor de samenwerking gezocht met de Open Circels Foundation en “Read a book” door de crowdfunding campagne van ‘Save a girl’ te ondersteunen. Een crowdfunding campagne om Kamlari meisjes in Nepal een nieuw leven te geven d.m.v. educatie. En met wat voor een resultaat! Totaal is er €130.000,- in 30 dagen opgehaald!
  • Dit allemaal heeft geresulteerd in behoorlijk wat reuring in de markt en veel nieuwe interessante contacten. Zowel bij organisaties als bij potentiële leden en kandidaten. We hebben bijvoorbeeld per maand al 500 unieke website bezoekers en laat onze relatiebestand een sterke groeicurve zien. Dit is echt heel goed:)!
  • We hebben al een paar mooie (terugkerende!) opdrachtgevers aan ons kunnen binden met hele interessante opdrachten (en plaatsingen!), zoals ASML, Nike, Hogeschool van Amsterdam. De kracht van snel en flexibel kunnen schakelen en netwerk/toegang hebben tot gepassioneerde professionele experts met de juiste profielen zijn hierbij doorslaggevende factoren.
  • Ook zijn de eerste internationale lijntjes gelegd en zijn we een samenwerking aangegaan met een organisatie die global een netwerk heeft van HR/Organizational Design experts. Wij zijn in dit netwerk dé partij voor Nederland!
  • Natuurlijk hebben ook wij te maken met wet DBA en zijn we inmiddels in een vergevorderd stadium om de contracten hieraan aan te passen en daarmee SPRING TODAY DBA proof te maken!
  • En door de groei is intern al het eea opnieuw ingericht en hebben we inmiddels een sales-, marketing-, propositie-, event- en een resource team!

Dat zijn toch al mooie resultaten een half jaar na lancering! We maken waar, waar we voor staan!

Ambitie:

Maar natuurlijk is er ook nog heel veel te doen om zaken steviger neer te zetten en verder uit te bouwen. We lijken net een echte start-up;)! Onze ambitie voor de komende periode is om nog meer naamsbekendheid te genereren, de expert positie in de markt te bekrachtigen, de verbinding tussen de leden te versterken en om meer interessante opdrachtgevers aan ons te verbinden. Om dat te bereiken gaat onze focus zijn:

 • Het verder stimuleren van verbinding, kennis deling en inspiratie onder de leden. Samen de energie voelen en pakken! Pas dan is 1+1=3.
 • Verder uitwerken van onze proposities.
 • Inspirerende events organiseren.
 • Netwerk uitbouwen naar 30-35 leden. Niet te groot, zodat je elkaar allemaal nog wel kent. Maar ook niet te klein om voldoende kennis en continuïteit te kunnen garanderen voor opdrachtgevers.
 • En daar hoort ook een nieuwe locatie bij waar we elkaar kunnen ontmoeten. Want we groeien uit ons jasjeJ!

Op naar een nieuw en een nog mooier jaar waar we door bundeling van onze kracht & passie meer waarde voor de klant en voor elkaar creëren! Samen bereiken we meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *