Spring Today talent ontwikkeling design thinking

SPRING TODAY: samen sterker voor een beter wereld. Help mee!

Een netwerk-organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Wij verbinden professionele en gepassioneerde freelancers – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers. Zo creëren we waarde voor onze klanten én een stimulerende omgeving voor onze netwerkleden. Samen sterker door bundeling van kracht & passie!

Met ons advies netwerk van gedreven en professionele experts helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.

Bij de mijlpaal van onze lancering willen we op een bijzondere manier stil staan!
Als SPRING TODAY staan we voor ontwikkeling en groei van mens en organisaties! Dit doen we door kracht & passie te bundelen om zo meer waarde te creëren. Deze gedachten willen we ook inzetten om de wereld een stukje beter te maken.

Op welke wijze dan?

Elk jaar ondersteunen wij actief een goed doel met geld, energie, tijd en/of advies. Een goed doel met als focus mensen te ontwikkelen en te laten groeien om zo een duurzame verandering te bewerkstelligen. En naast dat wij zelf actief bijdragen, willen we ook ons netwerk vragen het initiatief te ondersteunen en zich in te zetten. Dus samen sterker door bundeling van kracht!

Dit jaar hebben we gekozen om bij te dragen aan de crowdfunding campagne van Open Circels Foundation ‘Save a Girl’. Een crowdfunding campagne om Kamlari meisjes in Nepal een nieuw leven te geven d.m.v. educatie.

Crowdfunding campagne ‘Save a Girl’ van Open Circels Foundation?

Met ‘Save a Girl’ redden we Kamlari meisjes die in Nepal als slavinnen worden verkocht. De armoede is groot in Nepal. Ouders hebben €2,- per dag of minder waar ze van moeten rondkomen. Om aan geld te komen verkopen zij hun dochter als slaaf en worden de meisjes een Kamlari meisje. De meisjes worden in erbarmelijke omstandigheden blootgesteld aan armoede, geweld en seksueel misbruik.

Duizenden meisjes van 12 jaar (of jonger) worden opgesloten terwijl ze hun ‘meester’ moeten dienen. Ze hebben geen enkele vrijheid, krijgen geen onderwijs en ontberen alles wat wij hier in het westen voor een kind van die leeftijd als vanzelfsprekende rechten zien.
De verhalen zijn echt weerzinwekkend en schrijnend.

Op welke wijze helpt SPRING TODAY?

Deze meisjes kunnen gered worden van een uitzichtloos slavinnenbestaan door hen terug te kopen van hun meesters en hen een (beroeps)opleiding te geven. Op die manier kunnen de meisjes zich ontwikkelen en opgroeien tot zelfstandige volwassenen die in staat zijn om voor zichzelf, hun kinderen en kleinkinderen te zorgen.

Dit jaar werken we samen met Open Circels Foundation en stichting Room to Read met als doel om minimaal 1000 Nepalese Kamlari meisjes te redden. SPRING TODAY heeft een bijdrage gedaan om deze meisjes te redden en zet zich in om dit aantal te vergroten door in haar netwerk aandacht te vragen voor deze crowdfunding campagne.

Laten we samen de vernietigende spiraal van de Kamlari ‘traditie’ doorbreken en doneer ook een bijdrage! Doe ook mee en geef deze meisjes een nieuw leven. Samen sterker door bundeling van kracht!

Dat is een mooie gedachte! Hoe kunnen wij bijdragen?

Met een donatie van €250 help je één meisje uit de Kamlari keten ontsnappen en geef je haar EEN JAAR lang haar cruciale vrijheid, educatie en de nodige begeleiding.

Ga naar de website van de crowdfunding campagne en doneer je bijdrage. Ieder bedrag is welkom!

Door te doneren help je niet alleen deze meisjes, maar je krijgt in ruil voor je donatie ook geweldige dankjewel cadeaus (zogenoemde crowdfunding “PERKS”)!
Wanneer jij doneert aan ‘Save a Girl’ via de crowdfunding campagne, kom je in aanmerking voor mooie opleidingen van de Open Circels Academy, ter waarde van duizenden euro’s aan materiaal uit hun programma’s. Kijk hiervoor op de site van de crowdfunding campagne via de aangegeven link.

Daarnaast bieden we als SPRING TODAY bij een bijdrage van minimaal €150,- twee gratis VIP-kaarten aan voor ons klantevent in het najaar. Dit event zal in het teken staan van innovaties op het gebied van HR(D) & Change. Om daarvoor in aanmerking te komen, ontvangen we graag een printscreen van je overboeking op info@springtoday.nl.

Dus, DOE MEE… en samen gaan we minimaal 1000 Kamlari meisjes redden!
Ga naar de website van de crowdfunding campagne en doneer je bijdrage.

Crowdfunding; dat betekent dat de campagne een beperkte tijd loopt?

Ja dat klopt. In de ‘Save a Girl’ crowdfunding campagne hebben we tot 20 april de tijd om zo veel mogelijk geld in te zamelen om een maximaal aantal meisjes hun enige kans te geven op vrijheid en zelfbeschikking. Dus schenk jouw bijdrage op tijd!

Wat kan je verder doen?

Deel alsjeblieft dit artikel met jouw hele netwerk via mail, Facebook, LinkedIn en Twitter, zodat we met behulp van jouw relaties/vrienden nog meer meisjes kunnen redden.

Door bundeling van kracht kunnen we een betere wereld creëren!

Lisette Weersink – Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.