SPRING TODAY bestaat 1 jaar!

Vandaag is de officiële 2e lentedag van SPRING TODAY!

Precies een jaar geleden is SPRING TODAY gelanceerd. Wat een mooi jaar om op terug te kijken! Een jaar dat stond in het teken van ontkiemen en bouwen. SPRING TODAY heeft zich ontwikkeld tot een speler met naam in de advies, interim & recruitment wereld op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management.

We hebben inmiddels een geweldig netwerk van professionele en gepassioneerde experts. En opdrachtgevers om trots op te zijn, zoals ASML, Nike, ICS, ABN AMRO, Philips, Akzo Nobel en de Hogeschool van Amsterdam. Ook mochten wij mooie opdrachten uitvoeren en heel veel mensen inspireren 🙂

Lente staat natuurlijk voor vernieuwing en groei. En dat is ook wat wij komend jaar voor ogen hebben. Zowel voor SPRING TODAY en de experts, maar ook voor onze opdrachtgevers. Onze missie voor 2017 is om Sociale Innovatie bij opdrachtgevers te stimuleren door mensen in hun kracht te zetten, ze samen te brengen en daarmee doorbraken te realiseren! Dit is de sleutel om als organisatie wendbaar te zijn en relevant te blijven in de markt.

Daarom organiseert SPRING TODAY op 23 mei een inspirerend event rondom dit onderwerp. Tijdens dit event gaan we samen met jou ontdekken hoe je sociale innovatie kan toepassen in jouw organisatie, wat het oplevert én je krijgt instrumenten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan.

Let op: Schrijf je nu in voor ons event en maak gebruik van onze early bird actie; je ontvangt 40% korting op jouw ticket! =>> Schrijf je hier in!

Daarnaast hebben we het plan om dit jaar een boek te schrijven en masterclasses te organiseren rondom sociale innovatie. Een jaar vol mooie ambities.

SPRING TODAY, succeed tomorrow:)!

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:
– Sociale Innovatie als Winnende Strategie
– Bouwstenen voor sociale innovatie

SPRING TODAY blijft jou gedurende 2017 inspireren door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

Events
SPRING TODAY organiseert op 23 mei a.s. Het Sociale Innovatie Event ‘Sociale Innovatie als Winnende Strategie’.
We gaan op deze dag aan de slag met verschillende reële organisatie vraagstukken die we samen op een innovatieve manier gaan aanpakken. We doen dat aan de hand van innovatieve tools en werkvormen. Je gaat in de huid kruipen van stakeholders, je gaat creatief zijn, samenwerken, pitchen, frustratie ervaren en bovenal veel lol en inspiratie hebben. Dit vraagt lef, positiviteit en de bereidheid om te experimenteren. Dat is sociale innovatie!

Schrijf je nu in voor ons event en maak gebruik van onze early bird actie; ontvang 40% korting op jouw ticket.

Kijk voor meer informatie en inschrijving hier.

Actuele vacatures
Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Change managers. Global/ European focus. Medior/ Senior. Voor meerdere multinationals.
– HR Business partners/ HR Managers met reorganisatie en/ of transitie ervaring.

Voor SPRING TODAY zijn wij op zoek naar:
– Enthousiaste/ professionele recruiter HR & Change.
– Ondernemende Business Manager Recruitment. Met passie voor HR & Change.

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Referentie van de maand
Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn 🙂 Deze keer lees je de referentie van Carolyn Cook, Global Transition Management Director bij Nike.

“SPRING TODAY has been a tremendous help to me, and has located experienced change/transition management resources for my team. Finding good talent is hard – but SPRING TODAY makes the process so much easier. It is a trusted partner, seeks to really understand the need, is extremely responsive, and successfully balances client needs and the needs of her associates. Thank you, SPRING TODAY!”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

Maak kennis met ons team van experts
SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je
graag kennis maken met Bart van de Ven. Bart heeft in diverse rollen en met verschillende methodieken de praktische ervaring opgedaan om organisaties, teams en individuen te ondersteunen in het realiseren van verandering met duurzaam resultaat.

Hij heeft een passie voor de gouden momenten. Die momenten dat individuen – teams – organisaties beseffen dat het ook anders kan. Het moment dat men beseft dat alle weerstand, ongeluk en woede kan worden omgezet in iets nieuws, in geluk, in nieuwe doelen. Het moment dat er eigenaarschap en commitment is. Bart doet alles wat hij in zijn macht heeft om er voor te zorgen dat deze gouden momenten kunnen ontstaan.

Zijn lijfspreuk? Wie gaat er mee op ontdekkingstocht ?

Meer weten over Bart? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.