SPRING TODAY because yesterday is history ;)!

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Wij focussen ons op innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Met onze gedreven experts helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap. 

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:
* Sociale Innovatie: hoe draagt dit bij aan efficiënter werken (deel 1)
* Nederlanders direct? Dacht ‘t niet!
* Durf te vragen!

SPRING TODAY stond op een bijzondere wijze stil bij de mijlpaal van de lancering door de crowdfunding campagne van ‘Save a girl’ te ondersteunen! En met wat voor een resultaat!
Als SPRING TODAY staan we voor ontwikkeling en groei van mens en organisaties! Dit doen we door kracht & passie te bundelen om zo meer waarde te creëren. Deze gedachten zetten we ook in om de wereld een stukje beter te maken.

Elk jaar ondersteunen wij actief een goed doel met geld, energie, tijd en/of advies. Een goed doel met als focus mensen te ontwikkelen en te laten groeien om zo een duurzame verandering te bewerkstelligen. En naast dat wij zelf actief bijdragen, vragen we ook ons netwerk het initiatief te ondersteunen en zich in te zetten. Dus samen sterker door bundeling van kracht!

Om stil te staan bij onze lancering (symbolisch voor nieuw leven), heeft SPRING TODAY dit jaar gekozen om bij te dragen aan de crowdfunding campagne ‘Save a Girl’ van de Open Circles Foundation. Een crowdfunding campagne om Kamlari meisjes in Nepal een nieuw leven te geven d.m.v. educatie. Klik hier om te lezen welk verbluffend resultaat deze campagne heeft opgeleverd.

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar een:
– Transition Manager/ Change Consultant with experience in large scale interventions. International setting.
– Hands-on Change Consultant in a complex international technical/ industrial environment.

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Romy de Rijk, verandercoach op individueel, team en organisatie niveau en een achtergrond in HRD. Haar credo: Verandering is onvermijdelijk, groei een optie.

Romy is na een carrière in het onderwijs, directeur geworden bij Boertiengroep. Daar ontwikkelde zij zich als specialist op het gebied van HR, learning & development, talentmanagement en loopbaan & mobiliteit. Als (executive) (team)coach, gecertificeerd trainer, loopbaancoach en interim adviseur werkt zij nu voor diverse opdrachtgevers en begeleidt ze veranderprocessen.

Ze heeft een passie voor Leren & ontwikkelen; omdat iedereen de kracht heeft om te groeien. Ieders talenten (her)kennen, versterken en ten volle benutten (talent oblige!) zorgt ervoor dat we met meer energie en resultaat werken. Dat is pas vitaal blijven. Ook heeft ze een grote passie voor een transparante cultuur en het open en eerlijke gesprek. Juist wat onder de tafel zit, moet op tafel komen. Zonder dat is geen enkele verandering duurzaam.

Meer weten over Romy? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze nieuwsbrief interessant zou kunnen zijn en wil je de nieuwbrief delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *