SPRING into action. Today is the future you created yesterday!

Het normale leven na de vakantie begint zo langzamerhand weer vorm te krijgen. Ik hoop dat iedereen heerlijk genoten heeft van zijn/haar vrije tijd of op zijn minst van de zomerse dagen!

Zo’n vakantie is ook een mooie periode om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. Waar sta je nu en wat wordt de nieuwe focus? Ook ik heb daar de tijd voor genomen tijdens onze vakantie in Italië. Zeker ook gezien SPRING TODAY alweer een jaar geleden is opgericht en we inmiddels een half jaar verder zijn na de officiële lancering!

En wow, wat is er veel gebeurd als je zo terugkijkt! Time flies when you’re having fun!! We zijn uitgegroeid van een idee tot inmiddels een succesvolle groeiende organisatie. In deze Update neem ik jullie graag mee in deze terugblik en de ambitie voor het komende jaar.

Verder is er in deze Update aandacht voor onze meest gelezen blogs, de events voor de komende periode, de vacatures en lichten we één van onze experts van het SPRING TODAY expert-team uit.

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:

Performance improvement als speeltuin
Teams en verandering; kan het ook zonder gedoe?
Innovatieve organisaties luisteren beter naar hun medewerkers

SPRING TODAY: Terugblik & Ambitie

Het is alweer een jaar na oprichting en een half jaar na de officiële lancering van SPRING TODAY!

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment netwerk-organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Met ons advies netwerk van gedreven experts, focussen wij ons op innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Wij helpen organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap. Voor leden biedt SPRING TODAY een omgeving waar je kan sparren, inspiratie halen, kennis delen en van elkaar kan leren. Door samenwerking creëren we meer waarde en impact voor de klant en voor elkaar. Wil je meer weten over SPRING TODAY? Klik dan hier.

Terugblik & ambitie

Er is het afgelopen jaar hard gewerkt om het plan rondom SPRING TODAY uit te werken. Veel is er al gelukt en we kunnen al heel trots zijn op de resultaten. Klik hier om te lezen wat wij tot nu toe bereikt hebben en om te lezen wat onze ambities zijn!

Events

De Inspiratie Zaterdag
Op 10 september organiseert NVP (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement) in samenwerking met SPRING TODAY de Inspiratie Zaterdag: Hét event voor HR-professionals die zich willen oriënteren op vernieuwende methodieken voor coaching en personeelsontwikkeling. Klik voor meer informatie hier.

Masterclass Veranderkunde

Samen met Ribbonwood organiseert SPRING TODAY vanaf eind oktober de Masterclass Veranderkunde. Wil je meer grip hebben op veranderingen in je organisatie en je eigen rol daarin? Of staat er een grote verandering op stapel? Dan sluit deze Masterclass hierbij aan. De Masterclass is bedoeld voor managers en (interne of externe) consultants die zich verder willen bekwamen in het verandervak. In slechts 4 dagdelen nemen we je mee in de praktijk van het veranderen. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie neem contact op via info@springtoday.nl.

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Hands-on Transition Managers/ Change Consultants with experience in large scale interventions. International setting.
Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Rianne van der Meer. Ondernemer, consultant en trainer in sociale innovatie.
Rianne adviseert en begeleidt het proces van sociale innovatie: samen vernieuwen (verbeteren, veranderen) binnen je organisatie of tussen organisaties. Samen, dus altijd met elkaar in verbinding. Samen met een gezamenlijk doel en resultaat en gebruik makend van alle aanwezige goede ideeën en talenten.

Dit bereik je door de inzet van de juiste tools en begeleiding. Tools (techniek of toepassingen in de vorm van een onderzoek, scan, versnellingskamer, digitaal platform, stemsystemen, apps, etc.) die het proces makkelijker maken en versnellen. Begeleiding die zorgt voor een veilige omgeving en doordringt tot de kern.

Rianne heeft inmiddels 8 jaar ervaring met begeleiden van het proces van sociale innovatie. De eerste jaren in dienst bij Effectory en sinds 2013 als ondernemer.

Meer weten over Rianne? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl (mailto:info@springtoday.nl) .

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier (http://springtoday.nl//het-spring-today-expert-team/) kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.