Organizational Change manager

Staat jouw organisatie ook voor een grote verandering? En ben je op zoek naar een organizational change manager? SPRING TODAY kan je daarmee helpen! Wij zijn de interim, recruitment en advies organisatie op het gebied van People & Change met dé beste kandidaten binnen dit vakgebied.

Het Veranderboekje: ‘Er was eens een punt die een wandeling wilde maken…’

Op basis van de uitdagingen die we bij klanten tegen komen en onze eigen expertise in het vakgebied, ontwikkelde SPRING TODAY het Veranderboekje. Een leuk inspirerend boekje met onze eigen visie op veranderen en leren met impact. Met als titel: ‘Er was eens een punt die een wandeling wilde maken….’. Ga je mee? De eerste stap naar verandering zet je namelijk zelf, daar geloven wij in. Het staat vol met handige informatie, tips, werkvormen, mini-workshops, stellingen, noem maar op! Het Veranderboekje is hier verkrijgbaar als download.

Zo is professor Henk Volberda ook aan het woord. Hij is al vele jaren een warm pleitbezorger voor sociale innovatie.

‘Bedrijven die daar structureel in investeren, presteren niet alleen beter op de harde indicatoren, zoals omzet en winst, maar ook op de zachte: hogere werknemerstevredenheid, minder ziekteverzuim en meer creativiteit. ‘Organisaties kunnen het zich niet meer veroorloven om er niet mee aan de slag te gaan.’

‘Bedrijven investeren weliswaar volop in nieuwe technologie, maar uit onderzoek van Volberda blijkt dat die zonder sociale innovatie nauwelijks renderen. ‘Het is dan eigenlijk een bodemloze put waar je geld in stort, want als medewerkers er niet mee kunnen, mogen of willen werken, dan heb je er weinig aan en kan het zelfs averechts werken.’

Veranderen is eenvoudig, iedereen kan het. Sterker nog, we doen het voortdurend. Soms zit je gewoon gevangen in je eigen (organisatie)-werkelijkheid en zie je door de bomen het bos niet meer. Wellicht ben je enthousiast begonnen, maar loop je vast. Het Veranderboekje inspireert je tot nieuwe stappen. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt!

Hulp nodig?

SPRING TODAY is de veranderspecialist! Wij verbinden de beste professionals aan organisaties die worstelen met veranderuitdagingen die op hen afkomen. Wij helpen graag verder. Klik hier voor de beste People & Change Professionals.