Make today so awesome, that yesterday gets jealous!

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Wij focussen ons op innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Met onze gedreven experts helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.
Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:

Sociale innovatie – interview met Gerdia Slagman
Verzilver de talenten in je team met job crafting
Organisatie worden wendbaar, HR stuurt mee

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Hands-on Change Consultants in a complex international technical/industrial environment. Medior, Medior/Senior and Senior level.
– Transition Manager/ Change Consultant with experience in large scale interventions. International setting.

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Frits Boerema, een allround organisatieadviseur met focus op change en large scale interventions.

Frits is een ervaren veranderaar. Als adviseur heeft hij al ruim 20 jaar bedrijven begeleid in het doorvoeren van uitdagende veranderingen. Zijn kracht ligt bij het operationaliseren van strategieën, waarbij hij zijn kennis en ervaring op het gebied van programma- en changemanagement combineert met zijn ervaring als ontwerper en facilitator van groepsinterventies, om gedragen veranderingen te realiseren.

Frits is enorm krachtig in faciliteren. Laat Frits uw vraagstuk vertalen naar een workshop en deze faciliteren. Hij neemt de klant mee in het gehele proces en brengt structuur aan in de totstandkoming van de doelstellingen. Zijn benadering is warm en persoonlijk, waarbij hij de voortgang niet uit het oog verliest.

Meer weten over Frits? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.