Laundry Today or Naked Tomorrow :)

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment netwerk-organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van HR & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend in aanpak!

Met ons adviesnetwerk van professionele en gepassioneerde experts richten we ons op de innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change management en helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.

Met Interim & Recruitment helpen we organisaties bij het vinden van de juiste experts voor HR & Change Management rollen op tijdelijke en vaste basis. Wij hebben met ons SPRING TODAY netwerk het grootste gedeelte van dit speelveld in zicht.

Neem zeker contact op als we je kunnen helpen met onze expertise of bij het vinden van de juiste expert op het gebied van HR(D) & Change management. Let’s connect!

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:

Waarderen kun je leren. Hoe je elkaar waardeert doet er toe.
Gevoel en kwetsbaarheid op het werk! Mag dat?
Organisaties worden wendbaar. HR stuurt mee.

Events

Emotome – Happy Event voor HR professionals, georganiseerd door één van de experts van SPRING TODAY.
De laatste tijd lees je veel over geluk op de werkvloer. Is dit slechts een hype of presteren gelukkige organisaties simpelweg beter? Als dat echt zo goed werkt, hoe realiseer je het?
Emotome creëert innovatieve oplossingen voor nieuwe vormen van (samen) werken. Kom ook naar het Emotome Happy Event voor HR professionals op dinsdag 15 november en krijg samen met collega’s uit het vak antwoord op deze vragen en meer.

MaakHetMee2017 is het event waar je interventies ervaart die je in je eigen werk kunt toepassen. MaakHetMee is voor professionals die werken aan verandering in organisaties. Het wordt vormgegeven door de beste professionals die opereren op de grenzen van de veranderkunde, zodat je de nieuwste ontwikkelingen kunt ervaren. SPRING TODAY is één van deze meemakers. De initiatiefnemers zijn Marco de Witte, Paul Kloosterboer en Maurits-Jan Vink.
Kom ook naar het event op 24 en 25 maart 2017!

Kijk voor meer informatie op onze Eventpagina.

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Transition Manager collaboration tools The New Way of Working.
– Hands-on Transition Managers/ Change Consultants with experience in large scale interventions. International setting.

Voor SPRING TODAY zijn wij op zoek naar een:
– Recruiter met specialisatie HRD + Change en/of Consultancy
Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Paul van Dillen.

Paul heeft veel ervaring op gedaan in binnen- en buitenland voor hij besloot als zelfstandig professional te beginnen. Zijn expertise ligt op het vlak van hoe mens en organisatie meer uit elkaar kunnen halen.

Bij Philips heeft Paul een uitgebreide diagnose kunnen doen op de wereldwijde talent management strategie. Tevens heeft hij een programma begeleid dat door middel van gedragsverandering een bijdrage wil leveren aan het veranderen van de cultuur.

Hiervoor heeft Paul 7 jaar in Australië en Nieuw Zeeland gewoond en gewerkt. Hij heeft hier een HR team begeleid tijdens een joint-venture van 2 grote organisaties (Nokia en Siemens).

In zijn vrije tijd traint Paul voor triathlons en is hij actief op de school van zijn kinderen.

Zijn lijfspreuk is: Choose happiness every day! To live, to love, to learn & to leave a legacy.

Meer weten over Paul? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.