Lancering SPRING TODAY

SPRING is in the air!! Vol trots lanceren wij in deze eerste lenteweek SPRING TODAY!

Een advies, interim & recruitment organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van Human Resource (Development) & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend van aanpak!

Wat is de focus van SPRING TODAY?

Wij focussen ons op innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Met onze gedreven experts helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.

Op zoek naar HR(D) & Change experts of sta je voor uitdagingen die hierop aansluiten en wil jij ook graag geïnspireerd worden?

Dat doen we graag! Neem contact met ons op en/of geef je hier op om op de hoogte gehouden te worden van tips, waardevolle publicaties en nieuws over onze events. Je ontvangt dan het eerste hoofdstuk van het boek “Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid” van één van onze netwerkcollega’s. Helemaal gratis!

En kan ik mij ook opgeven om op de hoogte gehouden te worden van actuele vacatures?
Jazeker! Klik dan hier.

Vernieuwen en verfrissend van aanpak? Wat bedoel je daar eigenlijk mee?

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change  – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Waarin maken jullie het verschil?

Binnen onze advies & interim tak zorgen wij voor klanten voor gepassioneerde experts, zoals je dat kan verwachten van goede freelancers. Maar wel met een organisatie erachter die kennisdeling, professionele groei, sparring en continuïteit faciliteert. Wij zijn persoonlijk in onze benadering, kunnen snel en flexibel schakelen en zijn door een lage overhead gunstig in tarief.

En wat bieden jullie netwerkcollega’s?

Wij faciliteren een omgeving waarin netwerkcollega’s kunnen sparren, inspiratie halen, kennis delen en van elkaar leren. Maar ook kansen creëren door gezamenlijke op te trekken in ontwikkeling van proposities, het spotten van interessante opportunity’s en het delen van netwerken.

Zelfstandig, maar toch verbonden. Op deze wijze zijn we van grotere waarde voor onze klanten. Samen sterker door bundeling van kracht & passie!

Bijzondere naam SPRING TODAY

Inderdaad, maar wel één met betekenis. We zijn dus verfrissend, nieuw, anders.
Het staat voor Lente: vernieuwing, ontwikkeling en groei van individu & organisatie. Maar ook voor ‘springen’ van actie en vooruitgang. En ‘Today’ van daadkracht, waarom wachten tot morgen als het ook vandaag kan.

En al goed bezig?

Jazeker! Ondanks onze prille start hebben we o.a. al ASML, Nike en Hogeschool van Amsterdam als vaste opdrachtgevers. En daar zijn we heel trots op! En dit is nog maar het begin!

Wat is jullie ambitie?

Het is onze ambitie om het portfolio met heel veel meer mooie en interessante opdrachtgevers uit te breiden en om dit jaar uit te groeien naar een netwerk van 30 professionele en gepassioneerde experts met een mooi trackrecord op het gebied van innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change. Over een jaar willen we de expert positie in de markt hebben op dit vlak.

Dus ben je op zoek naar HR(D) & Change experts, wil je ook innoveren binnen jouw organisatie en aansluiten op nieuwe manieren van (samen) werken? Of heb je gewoon interesse om geïnspireerd te worden op dit vlak?

Neem contact met ons op en/of geef je hier op om op de hoogte gehouden te worden van tips, waardevolle publicaties en nieuws over onze events. Je ontvangt dan het eerste hoofdstuk van het boek “Leidinggeven in de nieuwe werkelijkheid” van één van onze netwerkcollega’s. Helemaal gratis!

Zou ik dit bericht mogen delen met anderen waarvoor SPRING TODAY interessant kan zijn?

Graag zelfs! Stuur dit mailtje dan zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.