Hooray for Summer

Wat een prachtige eerste helft van 2017 om naar terug te kijken! Mooie opdrachten mogen vervullen, nieuwe leden mogen toevoegen aan ons netwerk, opnames van RTL Z en ons hoogtepunt was natuurlijk Het Sociale Innovatie Event wat wij afgelopen 23 mei organiseerden.

Wij kunnen terug kijken op een bruisend event. Een geweldige middag vol creativiteit, inspiratie en positieve energie voor iedereen. En uiteraard prachtige uitkomsten voor de deelnemende organisaties en hun challenges op het gebied van sociale innovatie.

Zoals eerder vermeld was Het Sociale Innovatie Event slechts een aftrap van de Social Innovation Labs die SPRING TODAY faciliteert voor organisaties die aan de slag willen met sociale innovatie. Labs speciaal op maat gemaakt voor ieder!

In het tweede deel van 2017 blijven wij jou inspireren rondom het thema Sociale Innovatie. Bezoek bijvoorbeeld eens een Social Innovation College. Elk kwartaal een College met een inspirerend onderwerp. Op 14 september starten wij met het Summer College, met als onderwerp “Gelukkige organisaties’.

Maar dat gaan we natuurlijk niet alleen doen. Naast onze adviestak, gaan we ook de interim en recruitment tak -dat overigens de afgelopen periode ook enorm gegroeid is – verder innoveren en uitbouwen. Want ook daarmee zijn wij van grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

SPRING TODAY gaat heerlijk de zomer in waarin wij ons gaan opmaken voor een fantastische tweede helft van het jaar!!

Voor jou ook een hele fijne tijd met veel zon en gezelligheid!

SPRING TODAY, succeed tomorrow :)!

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:
sociale innovatie event spring today

– Het Sociale Innovatie Event – blog
– Het Sociale Innovatie Event – vlog

 

 

SPRING TODAY blijft jou gedurende 2017 inspireren door het plaatsen van prikkelende blogs rondom Sociale Innovatie. Wil jij geen blog missen? Connect dan met onze company page op LinkedIn!

Events
Wil jij zelf graag aan de slag binnen jouw organisatie met Sociale Innovatie? Of heeft het onderwerp je interesse?
Kom dan naar een Social Innovation College van SPRING TODAY!

SPRING TODAY organiseert op 14 september a.s. het Social Innovation Summer College 
met als onderwerp ‘Gelukkige Organisaties’. Sprekers Bart van de Ven, Hanno van der Steen en Lian Bongers inspireren jou deze middag!

Koop NU jouw tickets met een voordelig introductie tarief:

van 250,- voor 150,- euro per College!

Kom je daarnaast met een collega of partner naar één van onze colleges, dan ontvang je 50,- euro korting bij afname van minimaal 2 tickets.
Gebruik deze code bij het afrekenen: partner-college
Klik voor meer informatie en tickets hier.

Actuele vacatures
Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar:
– Challenging HR Lead role in famous Dutch FMCG company.
– Change managers medior/senior level, for building and improving Global Business Services.
– Hands-on Change Consultant. Medior level.
– HR Business partners/ HR Managers met reorganisatie en/ of transitie ervaring.
– Transition Manager/ Change Consultants medior/senior level for international retail company.

Voor SPRING TODAY zijn wij op zoek naar:
– Enthousiaste Recruiter HR & Change
– Back Office medewerkster voor een student HR/Communicatie/Sociale & Organisatie Psychologie als bijbaan.

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

SPRING TODAY: What’s new?
 SPRING TODAY organiseerde op 23 mei Het Sociale Innovatie Event ‘Sociale Innovatie als Winnende Strategie’. Een enorm geslaagd event in de vorm van een Social Innovation Lab.

Wil jij ook aan de slag met een vraagstuk op het gebied van sociale innovatie? Wij bieden vanaf nu Social Innovation Labs speciaal op maat gemaakt voor jouw organisatie. Een Lab waarin wij jouw vraagstuk benaderen aan de hand van innovatieve tools en werkvormen. Je gaat in de huid kruipen van stakeholders, je gaat creatief zijn, samenwerken, pitchen, frustratie ervaren en bovenal veel lol en inspiratie hebben. Dit vraagt lef, positiviteit en de bereidheid om te experimenteren.

Dat is sociale innovatie!

Vraag nu een Social Innovation Lab aan voor jouw organisatie! Klik hier voor meer informatie.

Referentie van de maand
Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn 🙂

Deze keer lees je de referentie van IJle Stelstra, directeur Brandweer NL bij het Instituut Fysieke Veiligheid.

“Het Sociale Innovatie Event van SPRING TODAY bood ons een prima kans om de buitenwereld mee te laten denken over onze organisatie, de brandweer. Het houdt ons scherp en fris om andere, creatieve beelden aangereikt te krijgen. Dat bleek ook tijdens het event. De mooie werkvormen leverde verrassende uitkomsten en suggesties op. Daar kunnen wij weer stappen mee zetten. Het was goed samenwerken met SPRING TODAY!”

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

Maak kennis met ons team van experts
SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je 
graag kennis maken met Lian Bongers. Lian heeft als organisatieadviseur al 20 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties in verandering door nieuwe manieren van werken en sociale innovaties. Ze heeft veel ervaring en kennis van organisatie- en gedragsontwikkeling en project- en programmamanagement.

Expertise: Lian is een gedreven en enthousiaste professional op het gebied van organisatie- en gedragsontwikkeling in relatie tot het nieuwe werken. Deze projecten of programma’s brengt zij samen met het team tot een goed einde.

Passie voor: mensen en organisaties in verandering. Door te kijken wat er in het onderbewuste gebeurt, dit expliciet te maken en te verklaren probeert Lian gedrag te beïnvloeden om daarmee tot een effectievere nieuwere manier van werken te komen.

Lijfspreuk: Samen experimenteren en doen en hierdoor leren!

Mijn droom is: Verandertrajecten op een zodanige manier vorm te geven dat mensen vanuit hun eigen drijfveren en intrinsieke motivatie hun bijdrage willen leveren aan de verandering om zo de gezamenlijke doelen en resultaten te blijven bereiken.

Meer weten over Lian? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0031 (0)6 40832737
lisette.weersink@springtoday.nl
www.springtoday.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.