Gisela Veldkamp

Recruiter SPRING TODAY HEALTH

Expertise:

Specialist op het gebied van werven en selecteren en een verbinder pur sang. Vanuit interesse in de mens en in de situatie is het mijn drive om de juiste persoon te laten floreren op de juiste plek. Werving en selectie is voor mij daar het juiste vak voor.

Passie voor:

De zorgsector heeft mij beetgepakt en deze houd ik graag vast. De intrinsieke motivatie, de gedrevenheid en de maatschappelijke betekenis van de professionals in de zorg. Met deze mensen samen wil ik graag de zorg mooier maken!

Krachtig in:

Ik ben sterk in de verbinding, verdiep me in de mens en in de organisatie.  Dat doe ik graag vanuit een persoonlijke aanpak. Daarmee probeer ik vooral mijn optimisme en enthousiasme mee te brengen. Open en eerlijk in communicatie; van daaruit ontstaat de juiste dynamiek!

Lijfspreuk:

Vertrouw op je kracht en vier het leven!

Mijn droom:

Om een bijdrage te leveren en de verbinding tot stand te brengen van de juiste professionals in de zorg, zodat zij aan de verandering kunnen bijdragen die de zorg nodig heeft. Mooie momenten creëren en werk geen werk meer laten zijn, maar een gedreven passie.

Gisela Veldkamp Spring Today Health

Gisela Veldkamp

Laat je gegevens hieronder achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken!