Gelukkig organisaties employee experience

SPRING TODAY Summer College – blog

Bart van de Ven & Hanno van der Steen

Enthousiaste reacties en gelukkige gezichten bij het eerste SPRING TODAY College. Dit Summer College stond geheel in het teken van ‘Gelukkige Organisaties’.

The Social Impact Factory, ook al wel bekend als de nieuwste hotspot in Utrecht voor sociaal maatschappelijk ondernemen, leende zich uitstekend voor dit College. Een mooie ruimte om inspiratie op te doen. En een gezellige sfeer om de middag met een fijne borrel af te sluiten.

Hanno van der Steen en Bart van de Ven maakten met de deelnemers de stap van individueel geluk naar organisatie geluk. Want een gelukkige organisatie is toch meer dan een verzameling gelukkige individuen! Deelnemers konden de interactie en de concreetheid van het college erg waarderen.

Wil je meer weten over gelukkige organisaties en het vergroten van betrokkenheid en geluk in jouw organisatie – neem vooral contact op.

Wil je meteen aan de slag in jouw organisatie? Dat kan ook. Tijdens het college trokken we gezamenlijk de conclusie dat waarderen en succes vieren enorm belangrijk is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.