Geef je op! Team Collaboration@home

We zijn alweer een tijd volop aan het werk! Met hernieuwde energie ‘full focused’ richting einde van het jaar. 

De pandemie grijpt nog steeds om zich heen. Met ingang van de nieuwe maatregelen is het duidelijk dat de (grote) kantoren de deuren gesloten houden voor het reguliere werk. Of gelden er voor noodzakelijke aanwezigheid strakke restricties, thuiswerken is de nieuwe ‘norm’. Voor hoe lang? Een aantal bedrijven brengen een nieuw perspectief: tot de volgende zomer. En dan het is nog maar de vraag wat de rol van een kantoor in de toekomst gaat worden. En daar zit nog wel een uitdaging, voor individu, team en organisatie!

 

Tijd voor reflectie…

Waarschijnlijk gaf vakantie ook tijd voor reflectie op de afgelopen woelige crisistijd en zijn veel nieuwe en creatieve inzichten ontstaan.

Wat heeft voor jou en je teamgenoten positief gewerkt in je werk en de samenwerking vanuit huis en wat niet? 

Wat willen jij en teamgenoten vasthouden of loslaten en verbeteren? 

De geluiden die wij horen in onze omgeving zijn zowel positief als negatief.

Creëer begrip en verbinding in jouw team of afdeling door hierbij stil te staan. Vertaal de diverse inzichten naar “best practises” voor jouw team en afspraken over samenwerken.

 

Tijd voor actie!

Voltijds terug naar kantoor is nog niet in zicht en het is nog maar de vraag wat de rol van een kantoor in de toekomst wordt.

Dus kom in actie en werk pro-actief aan het scheppen van duidelijkheid! Schrijf je als team nu in voor onze creatieve Collaboration@home sessie.

  • In een gestructureerde creatieve brainstorm formuleren we, in co-creatie en hoog tempo, de nieuwe kaders, gewoontes en spelregels voor effectief samenwerken.
  • We ontwerpen nieuwe (digitale) werkscenario’s en interactiemomenten vanuit de wisselende perspectieven van medewerker, manager en (interne) klant.
  • Onderweg verzamelen we de mooie persoonlijke verhalen en relevante praktijkvoorbeelden die verbinden en motiveren.

Dit dagdeel inspanning levert jou en je team nieuwe energie, nieuwe verbinding en gedeeld team-commitment voor de spelregels van het nieuwe effectieve samenwerken.

 

De sessie zal worden gefaciliteerd door een ervaren consultant digitale transformatie en agile change. Met ingang van de nieuwe maatregelen zullen de sessies online plaatsvinden. Voor meer informatie klik hier. 

 

Meer weten?

Meer weten over deze training? Voor meer informatie klik hier.  Heb je vragen of wil je je inschrijven? Neem contact met ons op via info@springtoday.nl.

Over SPRING TODAY

SPRING TODAY is een interim, search & consultancy organisatie met dé beste experts op het gebied van Change & Transformation. Wij helpen de top 100 organisaties, nationaal en internationaal, in de transformatie naar ‘de organisatie van morgen’. Samen met onze gepassioneerde Change & Transformation professionals is het onze drive om de veranderkracht, en daarmee het succes van de organisatie te vergroten! Om zo, als organisatie voorop te kunnen blijven lopen in de markt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.