Een nieuw gezicht bij SPRING TODAY! Jessica Keijsers – van Heeswijk

SPRING TODAY bloeit en groeit! En daar hoort een nieuwe collega bij. Jessica komt uit het gezellige, bourgondische Veghel in Noord-Brabant, studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie en Bedrijfskunde aan Radboud Universiteit en is een PROSCI gecertificeerd Change Manager. Ze is iemand met een groot organiserend vermogen, een luisterend oor en een echte verbinder; de perfecte match voor SPRING TODAY! Jessica gaat aan de slag als: Business Manager, en we stellen haar met trots aan je voor.

 

Jessica volgde SPRING TODAY al een tijdje vanwege de expertise op het vlak van Change & Transformatie. “Toen ik in contact kwam met Lisette voor één van de opdrachtgevers van SPRING TODAY ontstond er meteen een klik. Sindsdien zijn we met elkaar in gesprek gebleven en mag ik nu als haar evenknie samen gaan bouwen aan SPRING TODAY”.

 

“De combinatie van het menselijke aspect en het optimaliseren/innoveren van organisaties vind ik een mooie uitdaging om in vast te bijten”

 

De visie van SPRING TODAY sprak Jessica enorm aan waarbij verbinden, delen van kennis en expertise en impact hebben op de innovatiekracht, verandervermogen en de wendbaarheid van de grootste organisaties centraal staan. Deze visie sluit dan ook perfect aan bij Jessica’s achtergrond. “Vanuit mijn studie ben ik in het recruitment vak gerold waarbij het matchen van mensen met rollen waar ze plezier hebben en in hun kracht staan mij voldoening gaf. Door mijn interesse in mens en organisatie heb ik mezelf door ontwikkelt naar projectmanager, product owner en change manager. De combinatie van het menselijke aspect en het optimaliseren/innoveren van organisaties vind ik een mooie uitdaging om in vast te bijten”.

Door haar ervaring als change manager kan ze zich zowel in de klanten als in de interim change managers verplaatsen. Daarnaast heeft ze de afgelopen 10 jaar veel ervaring en kennis opgedaan als het gaat om recruitment en externe inhuur en heeft ze alles in huis om als sparringspartner te fungeren en de juiste te match maken.

Jessica gaat aan de slag als sparringpartner van organisaties en change professionals, om zo zicht te houden op de ontwikkelingen binnen het change management vakgebied, en zal de change vraagstukken van organisaties beetpakken en de beste match realiseren. “Daarnaast zal ik de rol van medeorganisator en facilitor van de ‘SPRING TODAY expert Community’ op me nemen en de ‘Change Management Platform’ bijeenkomsten bijwonen. Bovendien ga ik een bijdragen leveren aan de groeistrategie en versteviging van het merk SPRING TODAY”.

 

“Laten we het vooral proberen. Het risico is dat het lukt!”

 

Jessica kijkt in het bijzonder uit naar: “Het inspireren en verbinden van change professionals, zowel interimmers als change leads binnen diverse organisaties, om samen de kennis en expertise op het gebied van change en transformatie te versnellen”. Ook kijkt team SPRING TODAY enorm uit naar deze samenwerking, en hebben er het volste vertrouwen in! Dat moet ook wel lukken gezien Jessica’s levensmotto: “Laten we het vooral proberen. Het risico is dat het lukt!”

 

Over SPRING TODAY

SPRING TODAY is een interim, search & consultancy organisatie met dé beste experts op het gebied van Change & Transformation. Wij helpen de top 100 organisaties, nationaal en internationaal, in de transformatie naar ‘de organisatie van morgen’. Samen met onze gepassioneerde Change & Transformation professionals is het onze drive om de veranderkracht, en daarmee het succes van de organisatie te vergroten! Om zo, als organisatie voorop te kunnen blijven lopen in de markt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *