Weer een nieuw gezicht bij SPRING TODAY! Julia Bos

SPRING TODAY bloeit en groeit! En daar hoort weer een nieuwe collega bij. Julia is een geboren en getogen Zwollenaar. Studeerde Bedrijfskunde en volgt momenteel de Pre-Master Culture, Organization & Management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, en hoopt daarmee zichzelf te ontwikkelen in het vakgebied. Julia’s interesse liggen in organisatiecultuur, people– en projectmanagement, change management en duurzame inzetbaarheid, met als doel: het creëren van verbinding en waardevolle relaties. De perfecte match voor SPRING TODAY! Julia gaat aan de slag als: Online Marketing & Recruitment medewerkster, en we stellen haar met trots aan je voor.

 

“De persoonlijke touch en de expertise die SPRING TODAY biedt viel mij op

 

Julia kwam SPRING TODAY tegen op LinkedIn en werd gelijk enthousiast. Niet alleen sprak de inhoud van de berichten mij aan, de persoonlijke touch en de expertise die SPRING TODAY biedt, viel mij op.” Ze zag SPRING TODAY als een waardevolle uitdaging. Lisette haar mensgerichtheid en enthousiasme voor haar vak overtuigde mij meteen!” Daarbij laat Julia weten dat de gerichte aanpak op impact en resultaat, waarbij er vanaf begin tot eind wordt meegedacht met zowel opdrachtgever als de professional, haar ook enorm aansprak. Deze aanpak laat de persoonlijke touch zien.’’  

Zo liep Julia de afgelopen jaren meerdere stages, maar had ook verschillende banen waar ze ervaring opdeed in marketing, consulting en projectmanagement. Tijdens deze functies heb ik uiteraard veel over die vakgebieden geleerd, maar ook over mezelf. Zo ontdekte ik dat ik altijd op zoek ben naar de ‘why: waarom doen mensen zoals ze doen? Waarom werkt een aanpak voor bedrijf X wel en voor bedrijf Y niet? Waarom loopt een proces niet soepel? Mede door heel veel boeken te lezen en een minor te volgen in Neuro Linguïstisch Programmeren heb ik hierover meer kennis opgedaan en is mijn interesse in de relatie tussen mens en organisatie aangewakkerd.’’ 

 

“Ik ben altijd op zoek naar de ‘why’: waarom doen mensen zoals ze doen? 

 

Door haar opgedane kennis heeft ze veel inzichten gekregen en ervaring opgedaan die ze gaat toepassen bij SPRING TODAY. Daarnaast is Julia leergierig, staat ze altijd open voor feedback en vindt ze het fijn om met elkaar te sparren. Daar groei je tenslotte van! Julia gaat zich bezighouden en verdiepen in de online marketing bij SPRING TODAY. De focus zal hierbij vooral liggen op de groeistrategie en het versterken van het merk SPRING TODAY. Daarnaast zal ze ondersteuning bij het recruitment proces bieden. Daarbij kijkt Julia speciaal uit naar: “Het verdiepen van mijn kennis en de samenwerking met het team van SPRING TODAY. Ik hoop dat we ervoor gaan zorgen dat SPRING TODAY een duurzame partner voor jou gaat zijn. 

We kijken dan ook enorm uit naar de aankomende tijd! Julia is naast Jessica (die zich eerder heeft geïntroduceerd), al de tweede collega die deze maand start in het team. We hebben er alle vertrouwen in, en dat moet zeker lukken gezien Julia’s levensmotto: No one is you, and that’s your power!  

 

Over SPRING TODAY

SPRING TODAY is een interim, search & consultancy organisatie met dé beste experts op het gebied van Change & Transformation. Wij helpen de top 100 organisaties, nationaal en internationaal, in de transformatie naar ‘de organisatie van morgen’. Samen met onze gepassioneerde Change & Transformation professionals is het onze drive om de veranderkracht, en daarmee het succes van de organisatie te vergroten! Om zo, als organisatie voorop te kunnen blijven lopen in de markt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *