Be the Reason Someone Smiles Today :)

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment netwerk-organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van HR & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend in aanpak!

Met ons adviesnetwerk van professionele en gepassioneerde experts richten we ons op de innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change management en helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.

Met Interim & Recruitment helpen we organisaties bij het vinden van de juiste experts voor HR & Change Management rollen op tijdelijke en vaste basis. Wij hebben met ons SPRING TODAY netwerk het grootste gedeelte van dit speelveld in zicht.

Neem zeker contact op als we je kunnen helpen met onze expertise of bij het vinden van de juiste expert op het gebied van HR(D) & Change management. Let’s connect!

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:

Ik wou dat ik twee hondjes was…
– Waarom is veranderen toch zo lastig?
– Waarderen kun je leren. Hoe je elkaar waardeert doet ertoe.

Events

MaakHetMee2017 is het event waar je interventies ervaart die je in je eigen werk kunt toepassen. MaakHetMee is voor professionals die werken aan verandering in organisaties. Het wordt vormgegeven door de beste professionals die opereren op de grenzen van de veranderkunde, zodat je de nieuwste ontwikkelingen kunt ervaren. SPRING TODAY is één van deze meemakers.
De initiatiefnemers zijn Marco de Witte, Paul Kloosterboer en Maurits-Jan Vink.

Kom ook naar het event op 24 en 25 maart 2017!

Kijk voor meer informatie op onze eventpagina.

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– Transition Manager collaboration tools The New Way of Working.
– Hands-on Transition Managers/ Change Consultants with experience in large scale interventions. International setting.

Voor SPRING TODAY zijn wij op zoek naar een:
– Recruiter met specialisatie HRD + Change en/of Consultancy

Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Referentie van de maand

Eén van de belangrijkste resultaten van een organisatie is natuurlijk klanttevredenheid. Zo ook bij SPRING TODAY. Graag delen we elke maand één van de ontvangen referenties, omdat wij hier erg trots op zijn 🙂 Deze keer lees je de referentie van Rixt Kuipers, Transition Manager bij Nike:

“Ik ken Lisette als een erg enthousiast, gedreven en integere persoon waarmee het zeer prettig samenwerken is. Via SPRING TODAY heb ik een hele mooie klus gehad bij Nike als Transition Manager. Ik heb de begeleiding daarbij vanuit SPRING TODAY als zeer professioneel, kundig en toegewijd ervaren. Kortom; erg blij dat ik deze gave klus voor SPRING TODAY mocht uitvoeren!”
Rixt Kuipers, Transition Manager, Nike

Benieuwd naar meer referenties? Je leest ze hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Solita Brüning. Solita is een Organisatie Ontwikkelaar, Verandermanager, HR business partner en coach voor organisaties met lef!

Solita is expert in het implementeren van organisatie strategie met focus op meer verantwoordelijkheid lager in de organisatie. En in innovatieve vormen van samenwerken: Mensen en organisaties inspireren door hen out-of-the box naar hun organisatie en/of team te laten kijken.

Ze heeft een passie voor mensen en organisaties. Waar komen zij vandaan en waar gaan zij naar toe? Hoe kan zij ze met elkaar verbinden en met zichzelf, waardoor er positieve energie ontstaat en het gaat stromen binnen de organisatie, het team en bij de persoon zelf.

Haar lijfspreuk is “Alle kennis om succesvol te organiseren is aanwezig in de organisatie, het is slechts een kwestie deze op de juiste manier te ontsluiten.”

Meer weten over Solita? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,
Lisette Weersink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.