A year from now you will wish you had started today!

SPRING TODAY is een advies, interim & recruitment netwerk-organisatie die voorop loopt in de ontwikkelingen op het gebied van HR & Change Management vraagstukken. Vernieuwend en verfrissend in aanpak!

Met ons adviesnetwerk van professionele en gepassioneerde experts richten we ons op de innovatieve vraagstukken binnen HR(D) & Change management en helpen we organisaties aan te sluiten op nieuwe vormen van (samen) werken, nieuwe vormen van ontwikkelen/leren, communiceren, organiseren en leiderschap.

Met Interim & Recruitment helpen we organisaties bij het vinden van de juiste experts voor HR & Change Management rollen op tijdelijke en vaste basis. Wij hebben met ons SPRING TODAY netwerk het grootste gedeelte van dit speelveld in zicht.

Neem zeker contact op als we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste expertise bij en / of de juiste expert op het gebied van HR(D) & Change management. Let’s connect!

Wil je vernieuwen en/ of heb je interesse in innovatieve oplossingen binnen HR(D) & Change? Wij inspireren jou graag! Dit zijn onze meest gelezen blogs:

Innovatieve organisaties luisteren beter naar hun medewerker
Wat een gegrilde kip je kan leren over verandermanagement
Sociale Innovatie deel 5 – Interview met Petra Boom

SPRING TODAY: What’s new?

Wij hebben deze maand inspirerende nieuwe leden mogen toevoegen aan ons netwerk. Amos, Bart, Solita en Patricia: welkom!

SPRING TODAY blijft haar netwerk aanvullen met nieuwe experts. We inspireren hiermee elkaar, maar zeker ook de organisaties om ons heen door ons te blijven ontwikkelen binnen HR(D) & Change management.

Events

SPRING TODAY brengt graag het veranderevent MaakHetMee2017 onder de aandacht! Het event waar je interventies ervaart die je in je eigen werk kunt toepassen.
MaakHetMee is voor professionals die werken aan verandering in organisaties. Het wordt vormgegeven door de beste professionals die opereren op de grenzen van de veranderkunde, zodat je de nieuwste ontwikkelingen kunt ervaren. SPRING TODAY is één van deze meemakers. De initiatiefnemers zijn Marco de Witte, Paul Kloosterboer en Maurits-Jan Vink.

Schrijf je hier in en kom naar het event op 24 en 25 maart 2017!

Actuele vacatures

Voor onze opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar:
– 3 HR Business Partners met een hoge mate van organisatiesensitiviteit
– HR Specialist Ontwikkelen en Leren
– Recruiter met specialisatie HRD + Change en/of Consultancy
– Senior HR Consultant met stevige veranderopgave.
– Hands-on Transition Managers/ Change Consultants with experience in large scale interventions. International setting.
Klik voor meer informatie en de meest actuele vacatures hier.

Maak kennis met ons team van experts

SPRING TODAY is een netwerk organisatie. Wij verbinden professionele en gepassioneerde experts op het gebied van HR(D) & Change – onder de paraplu van SPRING TODAY – met elkaar én met opdrachtgevers.

Eén van onze experts uitgelicht
Elke maand zetten we één van onze experts in de schijnwerpers. Deze keer laten we je graag kennis maken met Bert Omlo. Bert heeft jarenlange internationale ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening. Hij is een ervaren programmamanager die altijd op zoek is naar de verbinding tussen HR en de business. Bert spreekt de taal van de business zowel in de boardroom als op de werkvloer. Hij is daardoor goed in staat om de vraag van de klant te vertalen naar oplossingen die werken en waarde toevoegen. Niet schuw om ook hands-on verandering te faciliteren, altijd met een knipoog en een gezonde dosis humor. Hij is gecertificeerd Prince II, Lean Six Sigma BlackBelt, CTI coaching en Barett Cultural Transformation Tool.

Samengevat: Bert is resultaatgericht in organisatieontwikkeling, learning en the human side of change met een stevige footprint in de business. Altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die werken zodat organisaties verbeteren en wendbaar zijn met betrokken medewerkers.

Meer weten over Bert? Klik hier voor nadere informatie of neem contact op via info@springtoday.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de overige Experts? Maak hier kennis met ons team. Zij stellen zich heel graag aan je voor!

Ken je mensen voor wie deze Update interessant zou kunnen zijn en wil je deze informatie delen?
Graag zelfs! Stuur dit mailtje zeker door of klik op de social media icoontjes om het binnen je netwerk te delen.

Hartelijke groet,

Lisette Weersink
Founder SPRING TODAY

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.